Mikä oli?

Ideana olisi pitää pienen friikkilapsen blogia, vähän kaikista elämään liittyvistä asioista. Yritän kuitenkin välttää liian angstisia tai henkilökohtaisia aiheita, niin että ihmiset myöskin jaksaisivat lukea tätä. :> (En usko että kerään muutenkaan mitään huimaa suosiota, but srsly, kuka jaksaa lukea jos kirjoitan joka kerta "bawwaaaaaah imma so tr00 emoboi ;<<<<"... ....no niinpä, en mäkään.)

JOTEN, yritän pitäytyä iloisissa ja mukavissa aiheissa jotka liittyvät jotenkin elämääni ja silti kiinnostaisivat. Kaiken randomin härvellyksen lisäksi sekaan mahtuu varmasti myös niin leijumista kuin ragetustakin harrastuksistani, joita muunmuassa on piirtäminen, valokuvaaminen ja rakkaan kitarani kiusaaminen.

Ajattelin myös että yritän tunkaista ainakin lähes joka merkintään jonkunmoisen kuvan, valokuvan tms. niin että en pistäisi pelkkää tekstipötköä. Ehkä onnistun, ehkä en, sen näkee sitten~


Ja ai kuka Latu? Jos oot törmänny vasemmanpuoleiseen nelijalkaiseen nintternatin ihmemaailmassa tai oikeanpuolimmaiseen kaksijalkaiseen ihan iiäräl, niin olet jo tavannut miut. Jos et, niin... no nyt tapaat. En syö ketään joka kirjoittaa kommenttia tai heittää vaikka mailiakaan päähän, juttelen mieluusti vieraidenkin kanssa. :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)