Esteitä esteitä

Välillä mietin että mitenköhän hyvin Haddi hyppäisi, jos miekin oikeasti OSAISIN hypätä. :D Oikeasti, istunta niin mikä se on... (Ohjat rullalla ja jalat ja kädet harottaa \m/ Way to go)

Haddilla oli niin kiva hypätä tänään kun sitä oikeasti innostikin. Kuvista kiittäkää pikkusiskoa. Esteet eivät ole suurensuuria, mutta en ole hypännyt yli kuukauteen.... u_u my bad my bad.

Issikalla on miusta ihan yhtä mukava hypätä kuin muillakin hevosilla, jos joku sitä miettii. Vähän omaa vaikeuttaan kyllä kieltämäti tuo se että askellajeja on useampia, varsinkin kun Haddi on viisikäyntinen niin välillä tuntuu että jalat on ihan solmussa siinä vaiheessa kun pitäisi jo ponnistaa. Rakenteeltaan ne kyllä ovat sen verran raskaita, ainakin osa, ettei esteinnosta huolimatta yli metri taida ratana ylittyä. Haddikin taitaa sen metrin ylittää -ja senkin yksittäisenä- loppujen lopuksi vain issikalle ison kokonsa turvin, mutta njaa. Pääasia että on kiva hypätä, ei se koulutustaso miusta niin tärkeä juttu ole. 1 kommenttia:

  1. Hoi! Muistanpa teidät muutamien vuosien takaa, vielä silloin kun itse jaksoin pyöriä URL-talleilla. Ponisi oli silloinkin mielestäni mainio ja hieno se on edelleen!

    Jumituin koko päiväksi lukemaan blogiasi :--)

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)