100 themes art challenge

Oon toteuttanut tätä haastetta joskus aiemminkin ja nyt ajattelin aloittaa projektin jälleen alusta, sillä miun piirustusaiheet pyörii ikävästi vain hevosten ja wowin ympärillä. :I Yritän pyrkiä siihen että joka päivä tulisi edes yksi pieni suttu tehtyä, elkääkä pelätkö että spämmään nyt blogin täyteen -ymppäilen monen päivän kuvia samoihin postauksiin, ainakin yritän. 
Kun en ole oikein mitään kehittävää jaksanut kirjoittaakaan, niin saapahan blogi jotain sisältöä. Yritän samalla selittää kuvaan liittyen jotakin, jos mtn selitettävää vain on. :-------D
1. Introduction
Niin siis ne jotka eivät vielä tienneet, niin miullon vuodesta 2005 foorumiroolipelaustaustaa. On tullut oltua vaikka missä peleissä, ja perustettua niin Gryphon's Tear kuin Martyrkin.
Aloitukseen sopi vallan mainiosti hahmoni Zenianreíraz ja Pupu, joita olen piirtänyt aivan liian harvoin tulipahan sekin nyt tehtyä, vaikkakin sitten julmetun crappysuttulaatuun. <69
 Here comes more of Zen, ja huomatkaa että kuvat on oikeesti ikivanhoja. IKIvanhoja. :C Joten anatomiasta, laadusta ja yleisestä siisteydestä ei sitten todellakaan puhuta... Eikä kyllä hahmon yhdenmukaisuudestakaan. Toisaalta kun tämän kaverin 2008 suunnittelin, oli se silloin vielä pikkuinen lapsukainen... Siivet, häntä ja lohikäärmemuoto ylipäätänsä ovat kyllä kokeneet aika radikaaleja muutoksia. :I Oh woes, ei voi mittään.


2010 tehty? :___D fff........

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)