Yllätyskisat: neljäs sija!


Joo, en ollut viitsinyt blogissa tästä kertoa aiemmin kun tahdoin ihan rauhassa tsemppailla itseäni, mutta osallistuin pitkästä aikaa -vuosiin- estekisoihin! Kyseessä oli ihan vain harjoituskisat, mutta minulle niihin osallistuminen oli suuri juttu koska a) jännitän liikaa -> se tarttuu Haddiin -> voiperkele, b) ei olla kisattu pitkään aikaan ja c) en ole polven rikkoontumisen jälkeen uskaltautunut hyppäämään edes pieniä esteitä, koska pelkään rikkovani sitä vielä lisää (ratsastuskieltohan on edelleen voimassa, krhm...).

Luokka ei ollut kooltaan hurja, 40-60 cm, mutta jännitin jo valmiiksi juuri noita pienempiä 40-50 cm esteitä kun Haddi ei tunnetusti niillä tahtoisi vaivautua hyppäämään. Harjoituksissa minua kiitettävästi kiikuteltiin, riepotettiin ja mentiin muutenkin ihan miten sattuu, mutta sitten radalla tapahtui Haddissakin joku outo tsemppaus ja se pysyi kolmitahtisella laukalla koko radan ilman pätkääkään possupassia herranjumala. Hieman se kiikutti, mutta onneksi aina oikeaan suuntaan ja painoavut menivät vielä läpi joten rattikin toimi. Kuudentena esteenä toimineella okserilla tuli "kielto", kun Haddi yritti pukittaa ja meikäläinen siinä fiksuna sitten vetäisee sen sivuun että saisi pään ylös... :P Oma oma, olisi vaan pitänyt jatkaa suoraan.

Silti se neljäs sija sieltä päsähti, sen verran hyvä aika tehtiin. Olen tosi, TOSI tyytyväinen, meikäläinen hillitsi hermonsa enkä alkanut sähläämään Haddin kaahatessa kuten yleensä teen ja Haddikin pelasi loppujenlopuksi aika hyvin yksiin, ainakin kun vertaa noihin meidän F1 aika-ajo-tyylisiin harjoituksiin...... :---D

(Katsomossa käytiin btw kuulemma mielenkiintoista keskustelua että onko Haddi suokki vai issikka, en tiedä onko se hyvä vai huono asia. :W)

2 kommenttia:

  1. onnea sijoituksesta! :D

  1. Kiitos! :)

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)