Haastetta pukkaa


Minulle on nyt tullut useampikin 11 faktaa-haaste, ja koska minä edelleen vain jumittelen enkä saa mitään hevosaiheista tehtyä, niin ajattelin että ehkäpä voin hieman haasteella blogia saada elämään. :"D Tosin perjantaina aion mennä vaikka väkisin messiin kun Haddia kengitetään, haluan oppia lisää!

Haasteen sain mm. Senniltä, muina versiona monilta muiltakin. Tämä oli kuitenkin hevospainotteisin joten valinta oli sinällään helppo. :)


Haasteen säännöt:
- Kerro 11 faktaa itsestäsi
- Vastaa haastajan 11 kysymykseen
- Keksi 11 uutta kysymystä
- Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa
- Kerro bloggaajille että olet haastanut heidät

11 faktaa minusta

 1. Olen kahvinarkki. Ei aamukahvia, ei päivää. Jos en saa kahvia parin tunnin välein, olen kuin persiisiin ammuttu karhu.
 2. Minulla on ärsyttävä pakko-oire tarkistaa kaikki aina kliseisistä hellan napeista tarhojen portteihin ja pistorasioihin aina miljoona kertaa ennen kuin voin lähteä mihinkään. Arvatkaa, montako kertaa opiskellessani myöhästyin koulusta kun autolla tuli se "....vai jätinköhän sittenkin kahvinkeittimen päälle..."-ajatus päähän, monta kertaa peräkkäin?
 3. En tykkää kissoista -paitsi yhdestä, nimittäin meidän Sulosta. Se on niin epäkissamainen kuin kissa vain voi olla, joten ehkä siinä on se syykin, miksi. 
 4. Pyydän päivän aikana varmasti ainakin 30 1436 kertaa anteeksi.
 5. Riitelen välillä itseni kanssa ääneen. Parhaimpiani oli kiista siitä, miksen voi käydä Mäkkärissä vaikka tekeekin mieli mäkkipäkkimättöä. 
 6. Pelkään kuuluisuutta. En ikinä tahtoisi olla kuuluisa, en tahdo ylimääräistä huomiota. Tämän kokoinen blogi vielä menettelee, mutta jos lukijoita olisi yli tuhat, menisin varmaan täysin lukkoon enkä uskaltaisi enää kirjoittaa omia ajatuksiani tai mielipiteitäni. Tästä tulisi vain tylsä piirros/heppablogi.
 7. Syön kaikkea mille en vain ole allerginen ja mätän yleensä pitkin päivää ruokaa leivästä sipseihin ja siitä karjalanpaistiin. Ei uskoisi. :D
 8. Suutun irl todella helposti ja alan räyhäämään ihan turhastakin -toisaalta myöskin otan nokkiini ja masennun ihan mitättömistä asioista.
 9. Aina kun Haddi lähtee riepottamaan minua enkä saa siihen mitään kontaktia, kuvittelen että meidän perässä juoksee karhu ja meidän pitääkin mennä lujaa. :D
 10. Synnyin pikkukeskosena ja kärsin pieniluisuudesta, eli minulla on siis todella pienet ja ohuet luut. Jalkani ovat niin kapeat etten pysy yhdellä jalalla pystyssä ilman tukea, ja käteni on niin pieni että monilla naispuolisilla ystävillänikin on miehekkäämmät kädet. Ja jep, kyllä nyppii!
 11. Vaikka usein ärsyynnynkin siitä jos ihmiset luulevat minua homoksi ulkonäköni tai harrastusteni vuoksi, minulla ei silti ole mitään homoseksuaaleja vastaan. Ei vaan aina jaksaisi tulla luokitelluksi ulkoisten seikkojen vuoksi, räyh!


11 kysymystä Sennilä
1. Millaista ominaisuutta arvostat hevosessa?
Luotettavuutta ja varmuutta. Jos ei pysty luottamaan hevoseen, on syvällä suossa. Ikävä kyllä olen tässä tilanteessa Haddin kanssa juuri tällä hetkellä. :/ Talvella siitä tulee niin sähköjänis, ettei mikään liikunta tunnu olevan sille tarpeeksi ja juoksutuksesta huolimatta saan kyytiä.

2. Entä millaista vihaat / inhoat?
Arvaamattomuutta ja alta ryntäämistä. Mikään ei ole sen kamalempaa kuin hevonen, joka saattaa tehdä millä hetkellä tahansa mitä tahansa. Myöskin alta pois ryntäävä, pidätteille ja avuille kuuro hevonen on keljuin mahdollinen ratsastettava minun maailmassani.

3. Jos saisit valita (ja mikään missään ei estäisi sitä), ratsastus ammattina vai harrastuksena? Miksi?
Ratsastus olisi ehkä kivempi vain harrastuksena, kun en siinä niin kamalan hyvä ole. Sen sijaan hevosalalla ylipäätänsä olisi kiva työskennellä, kuten nyt ehkä tulenkin kengittäjänä tekemään.

4. Kirja vai elokuva?
Kirja. Kirjasta on iloa pidemmäksi aikaa, sitä voi lukea syödessä, tylsyyksissään, nukahtaakseen. Kun katsot  elokuvan, se tulee ja menee parissa tunnissa. 

5. Millainen olet bloggaajana?
Hmmn, vaikea kysymys. Pakko myöntää että ehkäpä hieman epävarma -yritän miellyttää kaikkia samaan aikaan, mistä ei tietenkään tule mitään. Mietin aina miljoonaan kertaan, mitä uskallan julkisesti kirjoittaa esiin ja mitä en, miten ihmiset reagoi mihinkin jne. 
Yritän olla aktiivinen, mutta juuri tällä hetkellä se on vaikeaa kun ei ole paljon mistä kirjoittaa... Mutta voitte olla varmoja siitä, että vaikken olisi kuukauteenkaan pistänyt yhtään postausta niin ennemmin tai myöhemmin, useimmiten ennemmin, kumminkin  taas jotain kirjoitan! :)

6. Miten hevoset / hevosharratus on / onko vaikuttanut sinuun ihmisenä ?
Olen oppinut käyttämään omia aivojani, enkä sokeasti vain usko muiden sanaan -jokaisella kun on aina vähän erilaiset ohjeet! Ja kaipa sitä on vähän karaistunutkin, hevosten kanssa kun ei voi oikein välttyä mustelmilta ja ruhjeilta.

7. Paras hetki mitä viime vuonna tapahtui?
Uskalsin osallistua edes pieniin estekisoihin ja sijoituin, vaikka aina niin negatiivisesti kaiken ajattelenkin. Se tuntui hyvältä, voitin itseni kun edes osallistuin. :)

8. Jos saisit mitä tahansa takaisin, mitä haluaisit?
Tällä hetkellä entisen tyttöystäväni, tosin jos totta puhutaan niin en edes tiedä erottiinko me todellakin vai ei -ota tytöistä nyt aina selvää, kun välillä kyllä tarkoittaa ei ja ei kyllä! o_O Mutta näin yleisesti ottaen tahtoisin varmasti takaisin lapsuuteni, tahtoisin elää sen uudestaan ja vähän toisenlaisella asenteella. Tahtoisin että olisin panostanut ratsastukseen silloin enemmän.

9. Kilpailuihin vai maastolenkille?
Tällä hetkellä kilpailuihin, koska haluan rohkaista itseäni. En kyllä kieltäytyisi siitäkään, jos voisin lähteä Haddilla maastoon kerrankin ilman minkäänlaista steppaamista, yleistä höpöilyä ja sekasortoa.

10. Ikuisuuskysymys: Mikä sinusta tulee isona?
Kengitysseppä, ofc! 8)

11. Oletko helpottunut siitä että tämä on viimeinen kysymys?
Tavallaan olen, olen huono kertomaan itsestäni ja vastaamaan kysymyksiin, mutta kaipa taas kasvoin hieman ihmisenä. :"D

Haastan heidät:
(Hieman luistan, ei vaan meinaa löytyä enää blogeja joita ei olisi haastettu, nämäkin taitaa olla jo D:)

// ÄÄH niin ja ne kysymykset haastetuille!

 1. Mikä hevonen on elämässäsi vaikuttanut sinuun eniten?
 2. Kuinka suhtaudut hevosten (yli)loimittamiseen?
 3. Oletko koskaan ratsastanut islanninhevosella? Mitä pidit?
 4. Oletko koskaan menettänyt aivan täysin malttiasi hevoshommissa ja lyönyt hanskoja tiskiin?
 5. Kuinka päädyit aloittamaanr atsastuksen? Milloin?
 6. Millaisilla talleilla olet pyörinyt? Millaisista talleista pidät eniten?
 7. Oletko koskaan saanut houkuteltua ei-hevosihmistä hevosharrastukseen mukaan?
 8. Kilpailetko tavoitteellisesti, vai kilpailetko lainkaan?
 9. Pystyisitkö kuvittelemaan elämääsi ilman hevosia? Millaista se olisi?
 10. Hehe, pakkokysymys: tunnetko paljonkin miehiä/poikia hevospiireistä? 
 11. Milloin sinua on nolottanut hervottomasti hevosten kanssa?13 kommenttia:

 1. Mulla on jääny hieman epäselväksi, siis opiskeletko sää nyt jotain? Kun kerrot aina että haluat kengityssepäksi, mutta opiskeletko nyt jotain muuta ja myöhemmin vasta kengityssepäksi? :D

 1. Tällä hetkellä en opiskele muuta kuin kengittäjäksi ja myöhemmin kengityssepäksi, kun olen tarpeeksi kauan työskennellyt "ihan vain" kengittäjänä. :)

 1. Ahaaa okei, missäpäin Suomee nää opiskelet? :)

 1. Ottivat justiinsa vähän ennen joulua miut Hingunniemeen , helmikuussa alkaa ensimmäinen kurssi. C:

 1. "Aina kun Haddi lähtee riepottamaan minua enkä saa siihen mitään kontaktia, kuvittelen että meidän perässä juoksee karhu ja meidän pitääkin mennä lujaa. :D" Paras!! Tästä lähin alan itekki ajattelee noin ku oma hevonen lähtee kiitämään :::DD

 1. Haha, toimii takuuvarmasti, lupaan! :D

 1. Minut saa muuten haastaa :D

  "Aina kun Haddi lähtee riepottamaan minua enkä saa siihen mitään kontaktia, kuvittelen että meidän perässä juoksee karhu ja meidän pitääkin mennä lujaa."
  Haha :D Paras :D

 1. Ahaaaa okei :) Eikö se Axl opiskele kans siellä? :)

 1. Tietääkseni, en ole vielä opistolla käynyt (alkaa helmikuun puolessa välissä) joten... :"D

 1. aaa, mä niin tykkään sun kirjotustavastas, kadehdin!

  Ja kiitti kun vastasit haasteeseen ;)

 1. Kiitos, mie en ole kyllä ikinä tuntenut itteäni kovin hyväksi kirjoittajaksi mutta aina sitä oppii jotain uutta itsestään... :D

  Eipä mitiä!

 1. Nomut vaikutat ihmisenä niin loistavalta ja se näkyy tekstissä! :D Luin sitä villivarsa juttuaki ihan katkerana, mäki haluun osata ilmasta itteeni noin hauskasti! :D

 1. Joo aivan :---) No mut onnea opintoihin! :)

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)