Tunnen eläväni



Nyt voin ainakin sanoa eläväni terveellisesti, eikä tarvitse edes valehdella. :D Syön kuin hevonen, olen suurimman osan päivästä pihalla ja nukun arvattavasti hyvin. Eilenkin kävin ensimmäistä kertaa yhdeksältä nukkumaan sitten ala-asteen. :V Eikä enää tunnu yhtään vaikealta herätä aikaisin tekemään aamutallia, nyt kun rytmiin on vihdoinkin tottunut: aikaisin nukkumaan ja aikaisin ylös, tuntuu että päivään on tullut muutama tunti lisää virkeää aikaa.

Käytävällinen sisätalli valmistuu koko ajan, viimeistään ylihuomenna alan laittamaan väliseiniä kiinni. Olen varmaan masokistinen, mutta vaikka kolmen hevosen hoitaminen, liikuttaminen ja tallin rakentaminen onkin kaikki raskasta työtä melkein 24/7 tehtäväksi, niin nautin siitä kun saan väsyttää itseni oikealla tekemisellä. Sisälle on kiva tulla tankkaamaan ja "vapaa-aikailemaan" netissä, mutta en voisi enää kuvitella palaavani takaisin amiksenaikaiseen meininkiini jossa suurimman osan viikonlopuistakin käytin tietokoneella ja sisällä löhöten. Salillekaan ei tarvitse raahautua kun päivän aikaan saa treenattua ihan jo pakkohommissakin... Muuttakaa maalle hyvät immeiset jos ette siellä vielä asu, kun raitisilmainen salikin löytyy ulko-oven avaamalla. \m/

Yritin saada kuvia kun sain kerrankin hyödynnettyä koulutustani, olen tässä nyt kovalla innolla tehnyt lautanauhoista riimunnaruja, Karalle nauhoja sekä Haddille aloitin päitset sekä paksumman Alaja-pantaa Karalle. Ei mennyt kolmen vuoden opiskely hukkaan... :DDD

Huomasin että taidan ensi kerralla Karaa kuvatessani ottaa mukaan avustajan, sillä oli yllättävän hankalaa kuvata kun muuan utelias musta turpa oli jatkuvalla intohimolla tutkimassa kameran linssiä... :D Lyhyenkään putken polttoväli ei riitä herralle joka ei luovuta ennen kuin on saanut maistaa Canonia!
Ei siinä kamerassa tarvitse kiinni olla, kiitos! :T



Bad boys gang, uskokaa tai älkää niin Merlot on tämän lauman kovin luu! Ei kannata ryttyillä minille. ;O

4 kommenttia:

  1. Mulla on valitettavasti jäänyt useampi postaus lukematta, enkä siis tajua missä ollaan meneillään. :D Rakennushommia? Kolme hevosta?

  1. Muutama postaus takaperin kirjoittelin kun ostin pitkään unelmoimani ahalteken, ori Kara-Galipin. Tuolla se nyt kaveeraa Haddin ja Merlotin kanssa, odottaen että saan rakennettua sisätallin valmiiksi niin että pääsevät talven paukkupakkasia pakoon. :)

  1. Siirtyyko Merlot ja Kara sinun nimiisi myös Hippoksessa? Entä miksi Haddin omistajana lukee Laura Autere? Hienoa kun teet Karalle noita koristeita! :)

  1. Miksi ton oriin etuharja on nyrhitty tommoseksi? D: Vai eikö sillä kasva jouhia ollenkaan eteen? Kai nyt at-hevosillakin sentään jotain jouhia pitäis kasvaa etuharjaksikin.

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)