Merlot teki sen taas!

Informaatiokatkoksen vuoksi viimeviikkoisista Heinolan mininäyttelyistä postaus vasta nyt.


Merlot, jeejeejee! Maailman paras Merlot! Gelding Grand Champion tuli kotiin taas uusien pystien ja ruusukkeiden kanssa... ;)

Reissu oli kaikenkaikkiaan antoisa, tutustuin moniin uusiin mini-ihmisiin (heh) ja sain paljon perehdytystä minien esittämiseen sekä valjakkoajoon lajina. Ruotsalaiset veivät melkein kaikki ykkössijat, mutta muistin toki muistuttaa heitä muutaman kaljan rohkaisemana että kyllähän me silti voitettiin heidät lätkässä. :D Minut kutsuttiin Lenitan kanssa käymään Ruotsissa vierailemassa heidän tilallaan ja kierrättämässä Merlotia sielläkin näyttelyissä, joten katsotaan josko Saksan at-mestaruuksien jälkeen suunnattaisiin minikimpalla naapurimaahan koluamaan niitäkin näyttelykehiä.

Voisin jaaritella iät ja ajat, mutta kuvapostaushan tämä on olevinaan. Kuvia muista kuin Merlotista löytyy tästä galleriasta, joudutte samalla hieman uhrautumaan ja testaamaan toimivuutta. Firefoxilla ja Chromella ainakin toimii hyvin, IE:llä ei tietääkseni pelitä, mutta entäpä muut selaimet? Skaalautuuko hyvin kaikille näytöille?






Tilasin Merlotille minivaljaat suitsineen ja ohjineen, handsome, isn't he?



Ensimmäisenä päivänä Merlot kävi hieman kierroksilla...
Sunnuntaina minimies pääsi ansaitusti kesälaitumelle. :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)