Paint Tool SAI


Pitkästä aikaa palailin SAIn pariin ja omnomnom että tykkään siitä. 8> Kokeilen vähän erilaisia käyttötapoja, kattoo sitten mistä tykkään eniten. Osa on kivoja, osa ei, mutta tulipahan tesmailtua.

Luonnollisesti hevosia tullut räpisteltyä, mitäs muutakaa mie enää osaisin.... Lol hienoo tiiän, en osaa piirtää ku koneja.

Ensin kokeilin tällaista speedpaint- tyylistä tapaa. Alkuun en tyksinyt mutta sitten myöhemmin opinkin tästä pitämään ja nyt kaduttaa etten osaa enää tuolla tavoin tehdä, kuten kohta huomaatte. :_D

domestic arabitamma.

 Sitten illemmalla tein tämmöisen pikaisemman työn, ei niin realistisuutta tavoitteleva mutta miusta yhtä kaikki ihan kiva ja raikas. Hevonen ei näytä kovinkaan harmoniselta koska eipä miullakaa mikää erityisen harmoninen olo ollut -purin fiilikset tammaparkaan.

suomalainen puoliverinen.
Sitten seuraavana päivänä tajusinkin että hitto, tuo arabihan näyttää oikeastaan ihan kivalta. Yritin toteuttaa samalla tyylillä uuden kuvan, mutta enhän mie enään onnistunut. :C Kiva on tääkin silti, ihan yhtä kiva, vaikka teko kestikin liian kauan ottaen huomioon kuvan koon. Tekemistä vaikeuttaa hieman se että ohjelma on miulla japaniksi, en tajunnu sitä enkkuversiota bongata.... hups. :D
 ahalteke-tamma.

Sitten tänään kokeilin taas uutta, hiukan palettiveitsimäistä sivellintä. En saanut sillä mielestäni kovin kivaa jälkeä aikaiseksi. D: Kakkaheppa mutta tulipahan tehtyä, ja kyllä mie hännästä ja lautasten muodosta pidän. Kaikki muu sitten kuseekin, lol.
Ahalteke.


4 kommenttia:

  1. Sulla on kiva tyyli piirtää : )

  1. Kiitos :)

  1. Aww, tuo tekketamma on tosi hieno!

  1. Kiitusta. :>

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)