Spämmivämmi

Anteeksi ihan kamalasti etten ole kirjoittanut mitään järkevää -enkä kirjoita nytkään. D: Olen kyllä elossa, kierrellyt ympäriinsä kuvailemassa lähinnä. Katsokaa vaikka, kyllä mää vielä elän!

Harvinaisen puhtaan junanikkunan läpi. Aplodit VRlle, edes jossakin onnistuttu. :P

Pojot sille kuka tunnistaa, mistä päin stadia tää kuva on otettu!
Tesmailin mitä tapahtuu jos leikin pidemmällä valotusajalla ja salamalla. Emt tykkäänkö, mielipiteitä saa heittää. D:


Itu toi Kaspu-Naspusen viikonlopuksi meille hoitoon. Irmeli pisti papparaisen (Kasperi on jo reipas 6-v, kaljuuntuva ja etuhampaaton vanhus :D) pään sekaisin ja normaalisti niin lungi pingviinipupu rakastui tulisesti erinnäisiin jalkoihin, peittoihin ja tyynyihin -vastarakkautta ei ikävä kyllä herunut, joten Nasputin päätti etsiä kivempaa tekemistä... Nimittäin syödä hiukset päästä, ja vielä vieraalta! Vaivalla vanhustansseihin kasvatetut pitkät hiukset ovat nyt päälaelta ja otsalta historiaa, kiitos ovelasti poskihampaillaan puputtavan papan. Ja mie kun menin vielä sanomaan että "Elä huoli, se vaan imee hiuksia, ei se niitä poikki saa ikenillä." 8) hups.

4 kommenttia:

  1. ihania kuvia ♥

  1. Kiitos :D Pelkään vaan että kohta kukaan ei jaksa lukea koko blogia kun spämmäilen vaan kuvia enkä jaksa/ehdi/muista kirjoittaa ikinä mitään mitä välillä jopa suunnittelen kirjoittavani.

  1. hngh mulle pojot koska tunnistan mist toi yks kuva on otettu \o/

  1. Ofc ku olit siin mukana 8DDDD

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)