Hra. Tylsyys on toinen nimeni

On nimittäin tapahtunut vaikka ja mitä (esimerkiksi Hödövaatti on pimahtanut ihan täysin, minkä seurauksena polvensyrjäni on nyt ihan musta...), eikä meikäläinen ole silti saanut kirjoitettua mitään. :C Lupaan aktivistua pian.

Sitä ennen pikkuinen mainos kotisivuistani,

Kuvasin eilen le Wanhoja, katsoo laitanko seuraavaan postaukseen (joka on muuten valokuva-aiheinen, sisältää ainakin quarter-revittelyä :D) parempiakin kuvia kuin tämä teaseri. Pitää ensin vain luvat kysellä poseeranneilta.Status: Polvi on ihan paskana. Osaan juosta, kävellä ja nousta rappuja niin ettei se muljua ja naksu, mutta siihen se sitten jääkin. Mikä on loistava yhdistelmä riehuvan hevosen kanssa -meikäläiseltä semikiellettiinkin ratsastaminen, eli pitää vähentää. Aika hanurista!
Koulussa oleminen ei kiinnosta, olen alkanut enemmän työstämään omia juttujani ja toiminimeäkin mietin. Sisustusjutut eivät ole lainkaan meikäläisen juttu, oon niin 100% siitä. Taide- tai hevosala vetäisi enemmän puoleensa, mutta justiinsa tuon perkeleen polven takia taitaa rajautua vaan taidealaan. How shitty is that. 
Olen myöskin nuorentunut ja vajonnut 16-v emokökön tasolle, ja uskokaa pois niin ihan vahingossa. Tai siis ulkonäöllisesti. :D Jotenkin vaan luiskahdin tommoiseksi teiniksi, ja varsinkin siloposkena näytän yläasteikäiseltä. Wow, muuten kiva, mutta kun olisi kiva näyttää joskus vähän kypsemmältä kuin mitä oikeasti olenkaan.

...Enkä aina niin retardilta. :----) No mutta joskus pitää vähän olla.


 

Lupaan aktivistua joskus. 4 real.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)