Nyymipaskat

FFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-
Milloin ihmiset oppii käyttäytymään? Ei nyt mitään tähän blogiin liittyvää tai mitään, mutta sen vain sanon että elkää hyvät ihmiset hyväksykö anonyymejä kommentteja, koska kaikki kusipäät kirjoittavat anonyymeinä. Nimim. hra.haluaisi.repiä.päitä.

Miksei toisten voi antaa olla sellaisia ku ovat? Okei en oo itekkään mikään puhdas pulmunen, kyllä miekin välillä vihapäissäni saatan esim jonkun persläpisen kanssa-autoilijan kaaramakua, sukupuolta tai ulkonäköä naureskella, mutta ehkä se on silti pikkuisen eri asia kuin mollata toisia ihan omaa veemäisyyttään, eikä edes face2face vaan netin välityksellä, ja vieläpä anonyyminä?
Mut arvatkaas mitä, nyymit? IP-osoitteet saa poimittua, ja onpahan olemassa saitti jonka avulla saa kyseisen koneen osoitteen ja sitä kautta käyttäjien nimet jne. ongittua. Lähetän lantanäytteitä seuraavalle nyymille, kuka kehtaa vielä piiloutua nimimerkittämyyden taakse... Mie en henkilökohtaisesti tiedä mitään säälittävämpää, ku mollata toisia netissä nimettömänä. Tarkottanee vaa sitä ettei uskalla naamakkain mitään sanoa. =)

Päivän rage, kiitos nam. Kattoo josko seuraava viesti olisi sitten jotain normimpaa, nyt vaan nappas vähä kiinni...

5 kommenttia:

  1. oot niin oikeessa ♥ :)

  1. oot oikeessa! (: tollanen ottaa tosissaan päähän...

  1. Niinpäniinpä, jos ei oo muuta elämää ku mollata toisia ja vielä nimettömänä, niin vois harkita koomaan menemistä. :D Ei miulle mitää siis auottu, mut läheiselle ihmiselle kylläkin ja nappas tosiaan pikkase miul...

  1. Ja kyseinen / kyseiset sivu(t) ovat, kiitos?

  1. Esim. http://www.ipaddresslocation.org/
    En mene takuuseen sivujen toimivuudesta, mutta ehkä miusta jo siinäkin pelossa että ne toimii, voisi ihmiset kokeilla sitä asiallista menoa netissä eikä nimetöntä panettelua ja kiusaamista.

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)