Löysin vatsalihakseni!

Vääntää vääntää ja kyllä se siitä menee!
Mutta syvällä piilossa ne olivat. :----D Ja nyt ne on kipeät.
Kävin tänään siis Haukkamäessä, enkä suunnitelmieni mukaisesti voinutkaan mennä Taralla sillä Tarja tahtoi treenata sitä itse viikonlopun kisoihin -ymmärrettävä syy, en minäkään tahtoisi että kukaan sähelö tulisi tuhraamaan viimehetken treenejäni. Sen sijaan menin pienellä tilastoruunalla Timolla, joka on hieman vahtaava ja suorasanainen luonne. Alkuun tietenkin jännitin uutta tuttavuutta (miten NIIN olen kasvanut kiinni Haddiin...?) ja Timo huomasi sen heti, kieltäytyen menemästä karsinaan. Kun kuitenkin lopulta tajusin että kiva heppahan se on, niin Timokaan ei tehnyt yhtään mitään vaikka onkin vähän tunnettu siitä että osaa kyllä huitoa kavioillaan ja käyttää hampaitaan ilman varoitusta. Ruunan periaate on siis, että jos ihminen ei ole luotettava niin se saa luvan mennä huspois!
Tämä pätee kuulemma myös ratsastaessa, mutta kuulin sen onneksi vasta tunnin jälkeen. :F

Minulla oli siis ihan yksityistunti, ja alkuun keskityttiin siihen että jalkani pysyisivät paikoillaan. Jo pelkästään estesatulassa istuminen toi ongelmansa issikkasatulan jälkeen, mutta monien sinnikkäiden harjoitusten jälkeen istunta alkoi menemään paremmaksi ja Timokin haki koivet alleen. Hiki virtasi ja jalat huusi hoosiannaa, mutta kaikki oli sen arvosta! Lopputunnista oli rento ratsastaja ja rento hevonen, eikä Timo ollut tehnyt koko tunnin aikana yhtään koikkaloikkaa.

Olen hirveän, hirveän tyytyväinen itseeni. Talven "Eetu nyt on aika holtitonta menoa!" muuttui lauseeksi "Nyt menee tosi hyvin Eetu!" on aika iso muutos. Aion ottaa uudenkin tunnin Timolla ja hioa istuntaani, ja soveltaa oppimaani Haddiin ja lännenratsastukseen -sillä kuten jo monesti todettu, ei näissä kahdessa tyylissä ole paljoa eroa. Itse asiassa siitä oli nyt vain hyötyä että olen tottunut menemään ilman tuntumaa ja käyttämään vain istuntaa, sillä molemmissa tyyleissähän on ihanteena hevonen joka kulkisi itseään kantaen ja toimisi pienin avuin.

"Hmn, mites päin nää kädet nyt menikään..."

Kiitos Timo, tavataan pian uudestaan C:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)