Hevostalli.net - rekisteröintipakko, kiitos!

Aina pitäisi osata kirjoittaa rakentavaa, asiallista tekstiä jonka voi julkaista sillä omalla nimellä tai nimimerkillä.


En varmasti ole ainoa ketä nyppii paskanjauhanta (=toisten nyyminä haukkuminen, arvosteleminen ja jopa perättömien syytösten lateleminen esim. eläinrääkkäyksestä) Hötölässä, joten nyt on hyvä hetki vaikuttaa asiaan! 
En nyt tuosta poliisitutkinnasta tiedä, mutta rekisteröintipakko olisi ihan mahtava juttu. Hevostalli.netin ylläpito puolusteli anonyymimahdollisuutta sillä että "suuri osa käyttäjäkuntaa katoaisi" -suoraan sanottuna ne jotka siellä sitä kakkaa toisten niskaan heittää jaskldjaasdjölkd-nickien takaa. Onko suuri menetys? Ei. Suuri palvelus Suomen hevospiireille? Kyllä.

En jaksa enää lukea tuolta miten päivittäin tiettyjä ihmisiä haukutaan, ja sitä mukaa kun topickkeja härötetään niin löytyy uusia uhreja. Minäkin olen välillä juttuihin päätynyt ja yksityiselämääni (aina ihmissuhteista housujen sisältöön, asiallista eikö? :) on joskus aikanaan ruodittu. Sen jälkeen tasaiseen tahtiin härötin jokaisen topickin jossa ketään, minua tai muita, asiattomasti haukuttiin. Muistan myös erään keskustelun jossa erehdyin mainitsemaan että hyppään issikalla, sain hirveän eläinrääkkääjän leiman otsaan koska "niitä ei ole luotu hyppäämään mitään!" 

Enemmän mieleeni tulee huonoja hetkiä Hötölästä kuin hyviä. Siksi toivoisinkin että jos minusta on siellä jotakin keskustelua niin kiltit, älkää kertoko siitä minulle, olen onnellisempi kun en tiedä! Sen sijaan voit tehdä palveluksen ja häröttää keskustelun, teet varmasti monet muutkin iloisiksi kuin minut...

Allekirjoita siis adressi, siinä ei mene kuin pari minuuttia ja ajat hyvää asiaa. Ja jos näet kenestä tahansa puhuttavan pahaa hevostalli.netissä, ole ihana ihminen ja härötä topickki sen sijaan että antaisit asian olla. Suomessa hevospiirit ovat ihan kuralla kun kaikista pitää penkoa esiin virheet, kaikille ollaan kateellisia ja meno on suorastaan kuin jostain saippuasarjasta. 

Hötölässä on hyviäkin keskusteluja, asiallisia, hauskoja juttuja ja minusta on hauska lukea että muutkin painivat samojen asioiden, esim. ryhdittömän istunnan tai kaahaavan hevosen kanssa. Siksi minä toivon niin kovin hartaasti että paikasta saataisiin asiallinen, niin että siellä uskaltaisi käydä ilman että joutuu koko ajan pelkäämään, milloin itse joutuu taas silmätikuksi, tai kaveri, tai talli, tai mukava kanssabloggaaja.

Anonyymit nettikiusaajat, RRRRRR! 


16 kommenttia:

 1. allekirjoitin! täysin samaa mieltä kanssasi..

 1. Jes, kiitos ihan superpaljon!

 1. Oon periaatteessa samaa mieltä ja haluisin allekirjoittaa, mutta toisaalta anonyymi-viivan takaa on välillä helpompaa kysellä just esim. jotain nolompia juttuja mitä ei haluais omalla nimimerkillä kirjottaa.
  Eli en oikeen tiiä kumpaan suuntaan pitäis kallistua. :--D

 1. Toisaalta jos kaikki nyymihuutelijat saisi pois, niin uskaltaisi niitä nolompiakin juttuja kysellä kun 90% todennäköisyydellä vastaukset olisivat asiallisia, ja ne jotka vieläkin jaksaa peeloilla niin voidaan pistää banniin. :)

 1. Allekirjoitin ja laitoin jakoon!

 1. Jes hienoa, kiitos!

 1. Vihdoinkin adressi tuota mestaa vastaan! ja siis tottakai allekirjoitin :D

 1. Jeejee! 8D

 1. Hienoa että on tämmönen adressi kyhätty, menee välillä toi hötölän touhu niin liiallisuuksiin... ! Pitää käydä tämä allekirjoittamassa :)

 1. allekirjoitettu!

  http://sryfpr.blogspot.fi/2012/12/hihih-jouluja.html <- käy kurkkaamassa, ja mahdollisesti jatkamassa :)

 1. jos se on niin kamala paikka niin tarviiko sinne mennä ?

 1. Se ettei siellä käy ei takaa sitä etteikö siellä joutuisi kakanjauhannan ja suoranaisen nettikiusaamisen kohteeksi, valitettavasti. :/

 1. http://kristiinalantti.blogspot.fi/2012/12/blogiarvostelut-osa-2.html tossa sun blogin arvostelu :) ja allekirjoitin!

 1. Hoi, kiitos -molemmista! 8)

 1. Allekirjoitin!

  "Muistan myös erään keskustelun jossa erehdyin mainitsemaan että hyppään issikalla, sain hirveän eläinrääkkääjän leiman otsaan koska "niitä ei ole luotu hyppäämään mitään!"" <- Nuo haukkujat ovat vissiin sitä mieltä että maailma on luonut puoliverisen niin, että se on liidellyt jo ensihetkinään 170-senttisen okserin yli? :'D

 1. Kiitos!
  Tai ylipäätänsä, onko evoluutio luonut hevosen ylipäätänsä ihmisen ratsuksi, vai olisikohan ennemminkin niin ettei sen kuuluisi kantaa selässään muuta kuin talvikarvaansa...

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)