Jumittelun syyt ja seuraukset

Anteeeksi etten ole nyt hetkeen pieneen kirjoittanut. Olen ollut hieman huonovointinen ja toipunut sairaalassa osastolla, pääsin onneksi nyt jouluksi kotiin eikä takaisin ainakaan toivottavasti tarvitse lähteä. :) Enempää en tästä nyt kertoile, mutta ajattelin vain ilmoittaa että elossa ollaan ja kirjoittelua jatkan heti kun vointi lähtee vähän paranemaan! Sama pätee tilaustöihin -jatkan niiden tekemistä heti kun olo on sellainen että niitä pystyy kunnolla tekemään.


Hyviä joulupyhiä teille kaikille, viettäkääs hauska uusivuosi! 


4 kommenttia:

  1. Hitto kun on jätkällä taitoa!

    Taisin suhun muuten joskus törmätä GT'ssä, jos liikuit sielläkin nimellä Latu?

  1. lokakuun heppapiirustus on heinoin mun mielest :)

  1. Sie todella osaat piirtää:)!
    Aloin muuten seurata siun blogia. Kiva nähdä näin pojankin näkökulmasta tätä hevosharrastusta vaikka tuskin se sen erinlaisempi on ?:D Sekä senkin takia, että itselläni on issikat lähellä sydäntä ja kirjoittelenkin niistä meijän blogiin jota kirjoitellaan issikoitten omistajan kanssa...hupaisia otuksia:")
    Tässä vieä oma piirrustusblogini http://pirustukset.blogspot.com/XD

    Tässä olis myös meijän blogi jos kiinnostaa kurkata-> http://obelixnitpicker.blogspot.com/
    Blogi kertoo Pohjois-karjalassa sijaitsevan pienen yksityistallin hevosten elämästä. Kirjoittajina toimii tallin hevosten omistajat ja blogissa pääsee mukaan kengättömän hevosen arjen suruihin ja iloihin.
    Juttua löytyy myös kesäihottumasta ja hevosen eteenpäin viemisestä. Blogissa seikkailee siis kolme issikkaa,kaksi lämminveristä ja vuonohevonen sekä mukana menossa lv ori Eko :D

    ps. Voisitko laittaa sanavahvistuksen pois käytöstä niin ois helpompi laittaa kommenttia?:)

  1. Hei, huomasin sun jutun Villivarsasta, ja kiinostuin heti. Ei sitä missään kirkossa oo vielä kuulutettu, et pojat ei vois muka ratsastaa. Kyll ratsastus voi olla molempien, sekä tyttöjen, et poikien. Ja aivan ihania kuvia! Mäkin haluaisin osata piirtää noin hyvin ^^' No ehkä se mun osaamisalue, on kirjoittaminen. Jos haluat käydä mun blogissa niin, tässä ossa ole hyvä. http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi/

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)