Join the shaman's magic


Törkeää blogin hyväksikäyttöä, mutta hei, kaikki on sallittua kun mainostuksesta puhutaan! 
Toivottavasti tämä pieni postaus saisi edes yhden ihmisen liittymään peliin. Jos siis itseäsi kiinnostaa tai tunnet jonkun muun jota voisi, niin mainostaa toki saa oikein mieluusti! Itse asiassa ajattelin olla kiero: jokainen joka saa jonkun tuttavansa liittymään/liittyy itse, saa jotain pientä grafiikkaa -vaikkapa esimerkkinä bannerin blogiin, taustakuvan tai vaikkapa esittelykuvan hahmolleen. Tiedän, olen kamala. ;)

Joutsenklaani  RPG on vastikään perustettu foorumipohjainen roolipeli, jonka tarkoituksena on nostattaa foorumipelaaminen taas pinnalle. Peli ottaa vastaan myös aloittelijoita, joten jos sinulta löytyy pikkuisenkaan kiinnostusta tarinamuotoiseen foorumiroolipelaamiseen  niin rohkeasti vain liittymään! : )

Pelistä itsestään en selitä tässä sen enempää sillä sivuilta pitäisi löytyä kaikki tarpeellinen tieto niin ideasta kuin hahmojenluonnistakin, ja meikäläistä saa toki nykiä hihasta jos joku jää epäselväksi.

Olen pelannut foorumipohjaisissa peleissä vuodesta 2004 eli viimeiset kahdeksan vuotta, ja nyt on selvästi joku lamavuosi kun pelit ovat hiljaisia. Siksi päätin perustaa aivan uuden pelin suhteellisen "helpoilla" hahmorakenteilla (sudet, koirat ja ihmiset tuntuvat vetävän eniten porukkaa joten olkoot nämä hahmot kaikkea niistä!) ja aloittelijoillekin avoimena pelinä; minua suoraan sanottuna ärsyttää, kun melkein jokaisen pelin etusivulla lukee että pelikokemusta vaaditaan. Mistä sitä kokemusta saadaan jos minnekään ei pääse pelaamaan?

Peli on varsin vapaamuotoinen: jokaisella hahmolla on kaksi muotoa, noiden alkuperäinen muoto susi/villikoira, ja yleensä toismuotona asioiden helpottamiseksi ihminen -ei kuitenkaan pakollisena, toismuoto voi olla myös esimerkiksi hevonen mikäli ne inspaavat eniten! (Näin hevosblogissa mainostettuna ;) Taukoilla saa eikä tarvitse pelätä että jos ei vähään aikaan käy näyttämässä lärviään foorumilla, potkaistaisiin pihalle. Kunnon juontakaan ei ole vielä rävelletty kasaan, sillä odotan pelaajamäärän vielä kasvavan niin että juonesta saisi vähän moniulotteisemman -suoraan sanottuna aivan täydellinen tilanne ujuttaa omia hahmojaan suurempiin juonikuvioihin mukaan, jos niikseen niille valtaa ja "tunnettavuutta" tahtoo.

6 kommenttia:

  1. Pitääpä ainakin harkita :) Itsekin ropetellut foorumiropeissa sen 8 vuotta, mutta en aina jaksa olla superaktiivinen enkä jaksa pelata pelkillä ihmisillä/eläimillä joten on tullut nyt pidettyä taukoa :P

  1. Elä huoli, en miekään jaksa, se tuolla onneksi onkin periaatteena että koska admin on laiskapulsu niin kenenkään ei vaadita olevan aktiivinen. :_D Joutsenklaanissa on se kiva puoli että jos kyllästyy pelaamaan pelkillä eläimillä, niin löytyy aina se ihmismuoto -ja toisin päin. Helpottaa aina oman inspiksen löytymistä, jos en jaksa kliseistä susihukkahumppaa niin voi vaihtaa intiaanimeininkiin :>

  1. 8) sinulle on haaste : http://mazaaknows.blogspot.fi/2012/12/liebster-award.html

  1. Yay :D

  1. Wautsi, vaikuttaa ihan hitolta hyvältä! :) Elikkä liityn varmasti! Yksi asia jäi kuitenkin hieman kyssärin alle, jos tosimuotoja on kaksi, niin saisiko se alkuperäinen muoto olla jotain muuta eläinlajia kuin koiria/susia. Esimerkiksi vaikka hevonen tai joku hirvieläin, sillä itseäni eivät hirveästi ne enää inspaa. Tällöin kuitenkin hahmo ei kuuluisi mihinkään klaaniin jne.

  1. Hoi kiva juttu! :) Toismuotoja voi olla vain yksi, alkuperäiseltä muodoltaan nuo ovat aina susia, villiintyneitä koiria tai noiden risteytyksiä, joissakin tapauksissa kojoottejakin. Toismuoto voi kuitenkin aivan hyvin olla vaikkapa hirvi tai hevonen. Mikäli koiralla tai sudella ei inspaa pelata, niin mikään mahti maailmassahan ei pakota hahmoa olemaan aina alkuperäisessä muodossaan. :)

    Ensimmäisen hahmon on pakko olla Joutsenklaanin jäsen näin pelin alkuaikoina, jotta klaania saataisiin kasvatettua. Toinen hahmo sen sijaan voi olla yksineläjäkin.

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)