Terhakka mammutti ja hullu lintumies (kuvapostaus)

Terhakka mammutti-issikka, ei lupaa hyvää kuten pian huomaatte...
Verratkaapa kevään kuviin miten on tukka kasvanut!
Jee päättötyö on tehty eikä kouluun ole enää asiaa kuin tutkintotodistusta hakemaan, olen koko viikon nyt vain lumpsutellut ja siirtänyt ensi viikolle kaikki stressit työkkäristä jne. Aion nyt vain keskittyä taas piristämään itseni ylös siitä kuopasta minne se samperin päättötyö ja kettumainen työkkärivirkailija (:D joo-o) kaivoivat, ja milläs muulla se onnistuu kuin Haddilla!

Ajattelin että sillä voisi tänään mennä ihan rauhassa, vähän lumpsuttaa menemään kunhan se on taas parin päivän lomat saanut hösöttää pois irtohyppäämällä ja rallittamalla rauhassa.
Nimenomaan rallittamalla. Tässä taas se 16-v, tasainen ja rauhallinen issikkaruuna...




Ja hei krediittiä, viikko sitten mä olin vielä tuolla selässä! :D
Kun enimmät tyhmäilyt saatiin pihalle niin pykättiin Haddille este, johon se sai ihan vapaasti purkaa kaiken ylimääräisen energiansa ennen kuin, dundunduu, nousisin selkään ilman satulaa...

Haddi joko sukeltaa...

...Tai roikottaa toista koipeaan..

...Ja totta kai kun se kerrankin hyppäsi nätisti ja rauhassa niin salama ei lauennut!
Tyylinsä kullakin, enkä viitsikään vaatia Haddilta enempää -ei sen tällä tasolla tarvitse täydellinen olla, oppihan se hyppäämäänkin vasta 11-vuotiaana. :) Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Sitten selkään, ratsastajan asento kertoo kaiken... Oli ihan törkyisän kylmä, en ollut melkein 12 päivään ratsastanut ja Haddi tuntui sinkaisevan alta pois millä hetkellä tahansa eikä satulaa tietty ollut. Aivan kuin en olisi ollut tarpeeksi fucked muutenkin, niin Miia päätti pistää vielä hyppäämään ilman satulaa -ihan hurrrrrjan iso este oli köhköh, silti varmistelin jo että "onhan sulla kamera valmiina kun mä varmaan kohta tipun!1111!!!11111!".
En tippunut. ;) (kop kop sanoi puu)


Ja näin loppuun herttaisesti kaverikuvia minusta ja minun sulkaisesta pienestä ystävästäni. :) Huomatkaa teemaan sopiva tinttitapetti!

Dexter nyt hieman harkitsee tilannetta uudelleen...

Nenälläkin pitäisi rapsuttaa...


Leikisti se antaa sitten pusun, oikeasti Dex himoitsi vain kivoja kiiltäviä koruja, joiden vetäminen on kiva leikki sen mielestä. :D
Dexteristä on tullut kerrassaan komea, se on jo muutamia lenninsulkia lukuunottamatta aikuispuvussa.


9 kommenttia:

  1. Hahah! Eka kuva Dexteristä on just, että "Hei Duude, mitä sää teet?!?". Aivan ihana! :) Itekin oon haaveillu, että jos joskus sais kakadun. :)

  1. Oi ku sievä lintu :) Ja tietty myös Haddi :)

    P.S. Niinku jossai aikasemmassa postauksessa mainitsit nii nyt oli uusimmassa Villivarsassa sun blogista maininta. :)

  1. Linnut on kivoja lemmikkejä, neitokakadua oikein lämpimästi suosittelen jos tahtoo seurallisen lemmikin -tässä nytkin kovasti keskustellaan että kumpikohan niitä näppäimiä oikein painelee, kun kovasti pikkumies tahtoisi "auttaa" vastauksen kirjoittamisessa. :D

  1. Kaksi vähän eri kokoluokan puuhapatteria. :)

    Mitämitä apua, oliko, missä? :O Se meikän artikkeli on tulossa vasta tammikuun numeroon, joten nyt jäi kutkuttamaan että miten se siellä oli mainittu. :D

  1. Ihana toi Dexter :)

  1. Siellä on semmonen "meidän boksi" -osio, missä mainitaan yleensä tulevan kuukauden heppatapahtumia, kuukauden heppafaneja ja muuta, niin siinä oli myös semmonen "ihanat issikkablogit" otsikolla oleva kohta, missä lukee:

    "19-vuotias hevospoika haaveilee kengittäjän työstä ja bloggaa Haddi-issikasta, Irmeli-kanista ja Dexter-kakadusta. 'Kun kaksi luupäätä kolahtaa yhteen, syntyy duetto!' www.freakylatu.blogspot.fi"

    ja sit siinä on vielä jostain toisestaki blogista samankaltanen tekstinpätkä. :)

  1. Aivan valloittava. :D

  1. Hehe, ihmettelinkin että miksi lukijoita taas ryöpsähti sellaisena lössinä kun yleensä niitä tipruttaa sellailla yksi kahdessa viikossa... :_D Mysteeri ratkesi!

  1. Ihana Dexter <3 (jahas missäs ois kakaduja myynnissä? ;)) Tosiaan joo uss lukija, tuolta jostain ihmeellisesti löysin (google). Kivalta blogilta vaikuttaa ja jään seurailemaan ja ehkä liityn lukijaksikin. (eli heti huomenna...)

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)