Tyttöjen juttuja! Eiku?

Bongasin Konilassa mielenkiintoisen töpön siitä, missä ovat ratsastavat pojat. Ei ihan röhönaurua tullut, mutta pikkuinen hymähdys. Miksei saman tien voisi kysellä että missä ovat lätkää harrastavat likat? No piilossa, ryhmäpaineiden takia.
Nykyisin lapset ja nuoret ovat ihan h-e-l-v-e-t-i-n julmia toisilleen. Lätkälikkaa aletaan aika piakkoin ainakin jollakin tasolla lesbottelemaan, ratsupojat ovat "homppeleita, nynnyjä". Eikä nuo väittämät ole totta -lätkää voi pelata niin äiti kuin pikkuveikkakin, ratsastaa voi niin isä kuin isosiskokin. Ei harrastukset oikeasti kovinkaan usein katso ikää tai sukupuolta, mutta asiat vain tupataan leimaamaan.

Mutta meni vähän offtopickiksi. Niin missä ne ratsupojat on (ravipojat myös?). Rohkeat menevät tallille ja ystävystyvät siellä, mutta vähänkään enemmän herkkä tapaus -oikeasti, kun poika astuu tallin ovesta sisään alkaa kuiskutus: "Kuka toi on? Tunneksä sen? Osaakse ratsastaa, voi vitsi on se hyvännäkönen/ruma ku rullatuoli jne."
Joko joutuu silmätikuksi sillä että kaikki kyttää virheitä, tai sitten perässä seuraa lirkuttava likkalauma joista kaikki haluaa itselleen ah-niin-ihanan Polluxin heppakirjoista tutun ratsastaja-poikaystävän. Kyllä sitä vähemmästäkin ahdistuisi varmasti kun kymmenkunta tyttöä kuolaa jokaista liikettäsi, tai vaihtoehtoisesti arvostelee jokaista tekemistäsi.

Eli arvon leidit: jos tahdotte niitä poikia rohkaistua tallille, niin lopettakaa ensinnäkin se heidän pois ajaminen käytöksellänne! Ihmisiä ollaan kaikki, eikös? Ei siinä ole mitään ihmeellistä jos jätkä haluaa ratsastaa, ei se välttämättä tee hänestä sen parempaa ihmistä.
Toisaalta hoi kaikki epätoivoiset Naurunappulanöröt! Menkää tallille, sieltä saatte varmasti naisen kunhan vähänkään vinkkaatte siitä, miten ihania hevoset onkaan.... \m/

En nyt tiedä oliko tekstilläni mitään pointtia, pisti vain kirjoitushalut pintaan tuo töpö. :D Ja joo raakaa yleistystä sisälsi, jepajee.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)