Kisoja, kisoja, kisoja

Kävin eilen kuvaamassa Mikkelin Ratsastusseuran kisoja Rouhialassa. Tuli lupauduttua, kun kaverini oli tarkoitus osallistua kisoihin tällä Karkki-lämppärillä jota miekin aina silloin tällöin ratsastelen. Treenien mentyä kuitenkin pipariksi (Karkki nykäisi itsensä irti aidasta, juoksi ympäri kenttää aidanpala kannoillaan ja rikkoi suitsensa. Kuulostaa jotenkin niin arvattavalta.) ei herraa loppujen lopuksi sitten edes ilmoitettu mukaan. Sen sijaan kuvailin Senjaa ja Toffeeta. Toffee on tämmöinen veikeä, ruunivoikonkirjava ruuna joka ei voi vastustaa omia pieniä metkuja -sen pukkilaukat ovat suorastaan legendaarisia! Nyt se kuitenkin hämmästytti olemalla tosi hillitty ja rauhallinen -tasaista nättiä laukkaa ja nätit poninpomput, katselin huuli pyöreänä että vau, kohtahan kaksikko on uusinnassa.
No ei ihan. Toffeelle tuli aivopieru lähteä vasemmalle kun Senja olisi tainnut tahtoa suoraan. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta, ja hieno rata se kumminkin oli. :---D


Hupsistakupsista.

Kisoista seurasi myöskin muutakin hyvää kuin kuvia. Tai no en tiedä onko se miun kannalta niin hyvää, mutta menin lupautumaan että osallistun seuraaviin seurakisoihin. Miehän oon ihan törkeän ramppikuumeinen, ja esim. kotitallin kisoihin en enään uskalla, niin pipariksi meni edellinen kerta jännityksen vuoksi. En kuitenkaan usko että ns. "vieraan" yleisön edessä niin jänskättäisin, sillä jos sählään niin sählään. Tällä kertaa miulle on etua siitä, ettei issikalta odoteta ihmeitä estekentillä -kyllähän Haddi hyppää vaikka ja mitä, mutta kotona ja silloin kun kukaan ei ole luomassa miulle lavakammoa + sattuu vielä sellainen päivä että Haddi pysyy kuulolla.
Joten saatte ehkä myöhemmin lukea, kuinka meille kävi. Talvella ei niin paljon kisoja ole, ja mie en kyllä näin suoraan sanottuna lähde palelemaan ellei paikalla ole jotain paikkaa missä lämmetä, esim. kahvio. Relanderissa jos jotkin kisat olis niin sinne menisin, se kun on ihan naapuritalli, tuttu, nostalginen ja lämmitetty. Mitenniin vilukissa. Käyn siellä kyllä muutenkin joku päivä hyppäämässä, sillä Rellulla on vähän laajempi estekalusto ja Haddin tuntien herralle pitää esittää kaikki mahdolliset esteet aallosta muuriin -kaikki uusi on niin kamalan pelottavaa sen mielestä, että parempi tutustuttaa kaikkeen erikoiseen nyt eikä vasta sitten kisapäivänä.

Vähän kyllä jännittää että mihin tuli lupauduttua, mutta aion ottaa homman huumorilla -sitä nyt Hödöttimen kanssa tarvitsee paljon muutenkin. 8"D Voin luvata että varautukaa nauramaan, kun joskus kerron miten meille kävi!

Photoshop ei tahtoisi lukea RAW-muotoa, ja tajusin sen liian myöhään. Kärsikää siis rakeisuudesta. =_=


Tämä kaveri revitti ja diivaili oikein olan takaa pienessä tarhassaan.

2 kommenttia:

  1. Heiiii, mää tunnen ton Toffeen! :D Se on tosta Mallun tallilta, ratsastuskoulusta jonne se miun ukkokökkö muuttaa ylläpidontapaiseen...

    Ö___ö mualima pieni paikka on.

  1. Hämmentävää. :O Toffeen omistaa nykyisin eräs tuttuni ja hyvin näyttää heillä sujuvan. Miua edellinen omistaja yritti saada ponin selkään, mutta päätin että en tahdo ratsastettavakseni muita pukkikoneita Haddin lisäksi. :--D Mukava poni muuten!

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)