Ex-arabiriimu, kukkasia ja kevättä (kuvapostaus)

Ensi viikolla on luvassa yllätys! En halua pilata jännitystä joten en edes vihjaa mihin se liittyy, mutta jännää se tulee olemaan. ;)

En jaksa kirjoittaa mitään ihmeellistä mutta yritän pysyä silti edes jotenkuten aktiivisena, joten jälleen kerran kuvaspämmiä olkaa hyvä. :D

Suitsista sen verran että ne olivat alunperin arabiriimu, jota ei sitten koskaan lunastettukaan joten pidin itselläni ja tuunasin suitsiksi. Sekä suitset että ohjat ovat 100% lampaanvillasta poimien kudottua pirtanauhaa (jotain hyötyä oli siitä artesaanikoulutuksestakin...) Kunhan löydän lisää samansävyistä lankaa niin aion tehdä suitsiin vielä turpa- ja otsahihnan samalla kudonnalla. :) Koristeina on halvasti lasi- ja muovihelmiä. Rasvalanka vilkkuu näkyvissä vielä, protoilen vaihtoehtoisia kiinnityssysteemejä solkien sijasta ja tällä hetkellä testissä on sidonta rasvalangalla.

Kaikki Karan kuvat ovat © Sandra Dyster.

Huomatkaa Karan hauskat ruskeat korvat... :D Se ei vaan osaa päättää tahtooko näyttää mustalta, ruunikolta vai mustanvoikolta joten herra päättää olla kaikkea yhtä aikaa?


"MOI"Korvat :D

Tässä tämä hurja, villi ja levoton orhi ;O 


Hei hei seppele :c

"Ai mikä seppele? En mie vaa oo nähny mitää seppelettä."


4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Pakko vaan noista suitsita on sanoa, että ikinä en ole hienompia nähnyt!
    Loistavaa!

  1. oi että tuo satula ♥

  1. Tosi hienot suitset!

  1. Kara on kaunis :D

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)