Takaisin satulaan!

Tänään ratsastin Haddilla ekaa kertaa kuukausiin, ja hyvin meni -en telonut itseäni missään vaiheessa eikä polvikaan alkanut kipuilemaan, toisaalta menin kyllä vain loppuverkat kun Miia oli ensin Haddia väännellyt.

Kyllä muuten huomaa että ratsastus on tehokasta liikuntaa! Kun en ole ratsastanut ja kuntoillutkin aika laiskasti, niin nyt väsähdin jo kymmenessä minuutissa. :_D Muutenkin oli ihan kemo olo siellä selässä, oudon hutera ja tohelo. En edelleenkään voi raskaasti liikuntaa harrastaa, mutta kevyesti aion ratsastelua jatkaa ja Miia saa kyllä luvan pitää miulle istuntatunnin että saisin edes vähän kiinni aiemmasta (surkeasta :-----D) tasostani.

En varmaan vieläkään pysty kauhean raskaasti jalkaa rasittamaan, mutta on se kevytkin ratsastelu parempaa kuin ei mitään. Oon hirveen kateellisena katellu muiden ratsastusjuttuja. :C Nyt onneksi voi taas edes jotain tehdä, jos ei muuta niin Miia sai virallisen verkkaajan Haddille. :__D Omistaja verkkaa liikuttajalle hevosta.... no mikä ettei.5 kommenttia:

  1. No hyvä ettei käyny enää ylimääräisiä haavereita :D.

  1. Hei ja jos se yhtään avittaa, niin ainahan voi ratsastaa ilman jalustimia / satulaa? : DDD Jos uskaltaa. Varmaan rasittaa vähemmän polvia sellainen?

  1. Itse asiassa rasittaa enemmän, kun se jalka silloin roikkuu ja jos se heilahtaa tai vääntyy niin jalustin ei ole tukena ja silloin se lumpio vasta meneekin minne sattuu.

  1. Onneksi. :D

  1. O__o auts, no ei se sitten ollutkaan niin hyvä idea. :_DD

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)