Sarjakuvasta

Taannoinhan kyselin että mitä sisältöä Latua!-kaipaisi, ja enemmistö oli sitä mieltä että sarjakuvia. Se sattuikin sopivasti, sillä juuri sarjakuvia meikällä olisi intoa tehdä. Ainoa pieni ongelma on se, etten saa kehiteltyä mitään hyvääkivaa pidempää tarinaa jota jaksaisin myöskin toteuttaa pidemmänkin aikaa. Olen haaveillut isommasta (aka enemmän kuin muutama sivu) sarjakuvaprojektista jo jonkin aikaa, mutta yleensä se tökkää juuri siihen etten tiedä mistä tekisinkään sarjakuvaa. Parhaimmillani olen erään projektin kanssa päässyt sivulle 20 asti, ja sitten tökkäsi -en ollut valmiiksi kehitellyt mitään juonta, joten tarina pysähtyi siihen kun en osannut enää johdatella sitä. My bad.

Joitakin kokeiluja olen tehnyt, joten tässä teille esimakua että mitä meikä yleensäkin tekee. Mulle saa sitten heitellä ideoita, siis ihan mitä tahansa ideoita, sarjakuvaan liittyen! Aihepiiristä, hahmoista, teemasta, sanomasta, juonesta jne. ihan kaikki ehdotukset otan avosylin vastaan, koska meikän pää lyö täysin tyhjää... Kiitos jo valmiiksi kaikille, jotka ehkä tahtovat vaikkapa kommentointikentässä miulle aivoriiheä pistää ylös! :)

Ensinnäkin sen 20-sivuiseksi ehtineen sarjakuvan uusintaversiosta kolme ekaa sivua, enempää en sitten tehnytkään kun ajattelin että ei se juoni siitä kehity vaikka piirtojälki olisikin siistimpää... Ja mein silloinen peruskoulutason enkku oli mahtavaa, anteeksi. :---D Molemmat pätkät ovat englanniksi, koska julkaisin niitä vain DeviantArtissa.







Ja sitten ihan tarkoituksella pätkäisty "kokeilu", liittyen tämäkin omaan hahmooni. Yllätys sinänsä. c:



Joo, heitelkää ideoita kiltit! 8) Ihan mitä kautta vaan, kommenttikenttään, mailiin, meseen tms. Innostun aika helposti, joten hyvällä tuurilla juuri sinun ideointiasi näkyy projektissani~

4 kommenttia:

  1. Renewyn hahmoista voisi kehitellä jotain hassua ja käyttää jo valmista pelattua/suunniteltua juonta tai mitä vain :w

  1. Itse asiassa mullon yksi hassuinen luonnos kun ajattelin jotakin värkkiä Dyzin menneisyydestä, mutta se vähän jumittui kun en saanut yhtä ruutua toimimaan. :T Tosin ajattelin joskus sitä vielä jatkaa sellailla harjoitusmielessä.

  1. Mä tykkään näistä sarjakuvista! Tosi upeaa piirtämistä ja kiinnostavaa kerrontaa. Kuvakulmat vaihtelee tosi hyvin! Mietin vain, miten piirrät? Piirrosjälki on vähän rösöistä, mikä on sääli, koska piirrät todella hienosti. Käytätkö jotain tietokoneen ohjelmaa vai käsin ja skannaat?

    Todella vaikuttavaa kuvaa joka tapauksessa.

    Muutenkin blogisi on kiinnostava, eksyin tänne nyt ekaa kertaa, mutta tulen varmaan toistekin. =)

  1. Ylemmän sarjakuvan tein alkuun käsin tussilla, mutta ajattelin että parempi siistiä vielä koneella. Ihmettelen kuvaustasi "rösöistä", olen lähinnä vain terävöittänyt kuvia koska yritän pitää terävää jälkeä "käyntikorttinani". :)

    Itse en näistä kamalasti pidä, varsinkin viimeisin näyte on niin jumalattoman vanha että sattuu ihan silmiin katsoa. Mutta kiitos kommentistasi. :D Jos jotakin projektia alan taas tekemään niin lupaan ettei jälki ole näin kakkaista.

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)