Vrrrm vrmm sanoo ralliauto

Tipusen nimeksi tuli nyt siis Dexter, kiitos kaikille äänestäjille! Nimi on oikein hyvä ja sopiva. :) Näytän kakadun kuvia kunhan se ensin kotiutuu, en nyt mene kameran kanssa sohimaan kun ensin annetaan pienen tutustua paikkaan rauhassa. Dexter kyllä uskaltaa jo tulla häkin reunalle kun sille menee juttelemaan, ja kovasti höpinää siltäkin tulee. Koskea ei saa, mutta sitten taaskin jos menen pois huoneesta niin alkaa huutaminen. Suoraan sanottuna en saa mennä pois mutten saa mennä lähellekään. :D Voi noita nuoren miehen mietteitä.

Kävin tänään Miian ja Lavin kanssa tallilla, oli Miian liikutusvuoro eli Hödö saisi taas vaihteeksi kunnon liikuntaa. Meikän liikuttelut kun kattaa nykyisin lähinnä aika kevyttä menoa oman jalan kunnon mukaan, joten Höpövaatti on päässyt nyt aika vähällä.
Tallityöntekijältä oltiin kysytty jokin aika sitten meikän taluttaessa Haddia että "onko tuo se poika joka käy aina ojan kautta" :DDDDD Mulla on hieno maine!

Haddi on ryhtynyt ovelaksi: kun se ei saa uutta ötsihuppua vedettyä irti, se (Gloín avustuksella tietty) repiikin sen taaksepäin suihkuhatuksi! :D Sitten on hyvä mieli kun ötökät syö naamaa ruvelle ja kitistään kun ei tahdota Jodopaxia lärviin.

Tuo uusi loimi on ollut ihan pirun hyvä, Haddi ei ole saanut sitä vielä irti eikä ole huppuakaan saanut kokonaan pois -ja jos joku loimi on Haddinkestävä niin huh huh! Harjakin on päässyt kasvamaan, ja loimi on painanut sitä kivasti niin että se alkaa nykyisin kääntymään kokonaan oikealle. Haddi olisi oikein komea aaltoilevine harjoineen, jos ei olisi niin mahdottoman pläski että näyttäisi odottavan kaksosia... Se taitaa sittenkin olla tamma...

Aion btw osallistua länkkärikurssille loppukesästä Haddin kanssa. Kyseessä on siis hevosenomistajille suunnattu kurssi, jossa ohjauksessa opetetaan hevoselle lännenratsastuksen alkeita ja opetellaan samalla itse. Miua on hirveästi länkkärijutut kiinnostanut (sopii hyvin jenkkikaaroihin, kaverin ylppärijuhlia varten kävin bootsitkin ostamassa että sopisin paremmin meidän perheen teemaan ;) ja ajattelin syksyllä mennä ihan tallin länkkärihevosilla tunneille, mutta vielä kivempi jos voisin Haddin kanssa samaan aikaan opetella ohjauksessa. :) Sitä paitsi muistikuvieni -joita ei kyllä ole paljoa- perusteella lännensatula on kuin sohva ja siinä on tukeva ja jytky istua, joten voisi olla huteralle jalalleni ja huonolle lonkalle paljon parempi istua kuin tavallinen (minun maailmassani issikkasatula on tavallinen) satula.
Sen näkee sitten kokeilemalla.

Haddi näytti siltä että nukahtaa pystyyn, vitsailtiinkin ennen kuin Miia nousi selkään että se kellahtaa kohta varmaan nukkumaan kentälle. Niin vissiin, Haddi ravasi shettisravurin elkein lyhyellä askeleella ja helvetin kovaa, ja laukoissa oli taas rallimakua. Se on aina erilainen ratsastaessa kuin mitä antaa näyttää hoitaessa -välillä kun pöristään ja temutaan ihan mahdottomasti hoitopuomissa, niin sitten kentällä mennään laiskan tuntsarin elkein. Ottakaa tästä hevosesta nyt selvää. :V



Ja kierrokset nousee... :B 

6 kommenttia:

  1. Nauroin tolle otsikolle, aika osuva!:D aika kiva et kakadun nimeks tuli Dexter, itsekin äänestin sitä(: Kirjotat tosi hauskaa ja ilmeikästä tekstiä, mukava lukea!(:

  1. Kivasti tukka kasvaa! :>

  1. Haddi on ralliauto. :D Ja juu, miekin tykkään tuosta nimestä, sopii hyvin linnulle. Nauroin kun illalla tuli Dexterin uuden kauden mainos.

    Kiva että tykkäät mein teksteistä, kirjoitan aika paljon vain itseäni ajatellen (aka että jäisi muistoja luettavaksi ja että Haddin kehitystä voisi seurata) joten en aina muista ajatella luettavuutta. :_D

  1. Jep, toivottavasti vaan pysyisikin tukka koko kesän tommoisena ja saa kyllä kasvaa pidemmäksikin. :D Jenkkitukkakin on Haddille sopiva, mutta kyllä mie issikalle aina pitkää lettiä suosin.

  1. Pakko sanoa totisesti, että olin kuin ällikällä päähän mojastu, kun "törmäsin" blogiisi. Harvemmin sitä näkee miespuolisen henkilön kirjoittavan heppailusta, pointsit siitä sulle! Sait ehdottomasti yhden lukijan lisää. :) Jee, kerrankin vähän muka erilaisempi blogi luettavaksi!

    Ja älyttömän mukavan näköinen tuo sinun Haddi-veijarisi. Tsemiä jatkoon teille. :)

  1. Kiva tietää että blogi kiinnostaa, kun tosiaan oon aika paljon kirjotellut "vaan itelleni" niinku ylempänä sanoinkin. :)
    Ensin en meinannut uskaltaa hevosjuttuja tänne pistää, mutta sitten ajattelin että entä sitten jos joku tyyppi netissä katsoikin oudosti sen takia, kaikki kaverit kun jo valmiiksi tiesivätkin hevosharrastuksesta. Ja pakkohan jonkun on olla ensimmäinen, toivottavasi löytyisi lisääkin ratsuaiheisia, poikien kirjoittamia blogeja. :)

    Hieno pieni ihrapallerohan se onkin, toivottavasti jatko tosiaan menee meillä taas vähän paremmin. c:

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)