Dexter


Sanonpa vaan että lintu on joku mahtavin lemmikki! Olin jo luopumassa toivosta Dexterin kesyyntymisen suhteen, mutta eilen se aiheutti meikälle sydänkohtauksen lentämällä olalle kun datistelin. Se yritti kovasti kerjätä huomiota ja kyrpiintyi kun en tullut sen luokse, joten sepä sitten tuli minun -ja nyt en saa hetken rauhaa, en voi käydä edes vessassa yksin! :D Tälläkin hetkellä kun tätä kirjoittelen niin Dex kovin puuhakkaana istuu olallani ja sukii korvaani. Se tykkää myöskin puhdistaa naamaani "loisista" eli nyppii luomia ja finnejä irti.... Samoin snakebitet on hirmu hauskat ja se tykkää vetää meikää niistä kuin härkää nenärenkaasta. :DDDD Hiuksia suitaan hirveällä innolla, ja minä sain tänään ensimmäistä kertaa silittää poskellani Dexin niskaa.
Pusuttelija, tyttöystävästä tulee mustis linnulle. :B
Isäkin on päässyt Dexterin suosikkilistoille, tai oikeastaan isän nenä... Nenällä hän nimittäin saa silitellä Dexteriä, muttei vaikkapa sormenpäällä. :D Silmälasitkin töyhtöpää yrittää ottaa isältä pois, samoin kuin kaulakorun ja -no joo, oikeastaan lintunen ottaa ihan kaikkea nokkaansa mitä saa. Johdot pitää piilottaa nykyisin muualtakin kuin lattioilta, eikä kahvikuppia kannata jättää vartioimatta -tämä outolintu nimittäin himoaa kahvia, eikä se varmaan kovinkaan terveellistä sille ole... :W 

No nyt tuli avustaja näppikselle blokkaamaan datailujani. Ja joo tää postaus on pelkkää hehkutusta siitä miten mahtava lintu Dexter on, en kadu kyllä yhtään sen ostamista ja voin kyllä kehottaa ihmisiä ostamaan neitsikan jos tahtoo seurallisen ja leikkisän lemmikin. c: 

Dex on nyt puolivuotias ja se vaihtaa poikaspukua aikuispukuun, joten se on jo näistäkin kuvista muuttunut paljon kirkkaammaksi väreiltään.



Olohuoneen orsi saa kyytiä, odotan milloin kattolamppu tippuu... 
NOMNOMNOM NIIN HYVÄÄ PUUTA
Keittiön deco-poronsarvet kelpaa hyvin orreksi. Koska ei, meillä ei enää edes syödä rauhassa...


2 kommenttia:

  1. äwäwäwää voi kun Dexter on suloinen! :33

  1. Se on, oon saanut nyt aikamoisen takiaisen kun en voi tehdä oikein mitään ilman että joku utelias on tunkemassa nokkaansa joka paikkaan. :>

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)