Stressikuolemapaniikki ja mitäs sen jälkeen?

Löysin tämmöisen vanhan piirroksen Haddista, on pakko näyttää. :D Vesileiman mukaan -11 tehty, tarkemmin helmikuussa -11. On kyllä vain niin hämmentävää katsella näitä vanhoja piirroksia...

(// edit, ja siis ei minä en todellakaan hauku tätä kuvaa, älkää niin luulko, näytin tämän koska mielestäni on vain hauska kuva :)


En ole nyt kirjoitellut siitä syystä että minulla ei ole elämää: tai siis on elämä, ja se on päättötyö. En valehtele jos sanon ettei viimeiset kaksi viikkoa ole ollut muuta kuin paniikinomaista ahertamista (ylihuomenna pitäisi valmistua, ei mitään paineita... :P), olen stressannut itseni puhki niin etten nuku viittä tuntia pidempään yöllä ja kun tulen pimeällä koulusta kotiin, menen ottamaan lepiä ja yleensä suoraan ainakin tunnin "iltaunille". En ole piirtänyt paljon mitään, en ole soittanut kitaraa, en ole tanssinut sufflea, en ole ratsastanut enkä edes kunnolla käynyt tallilla. 

Ei ole siis ollut oikeastaan mitään kirjoitettavaa, koska c'moon ketä kiinnostaa jos olen puolikuollut, väsynyt ja paniikinomaisessa stressitilassa kun on pikkasen niinkusta liian kiire. :P Lupaan ottaa taas Haukkamäessä kunnon vääntötunnin niin että voin valittaa edes siitä, miten hyvää liikuntaa ja kunnonkohotusta ratsastus on! tarkoituksena olisi myöskin käydä tutustuttamassa Haddi naapuritallin maneesipeileihin, sillä mietin vain että se ei ole koskaan vielä peiliä nähnyt ja semmosena kyttääjänä se voi hyvinkin sanoa niistä jotakin -enkä tahdo että saan asiaa selville vasta mennessäni suoritukseen. "Seuraavaksi Eetu A ja Haddi frá V-" ja siinä vaiheessa on Haddi hävinnyt jo alta sanoen että "hyppää itse ratasi!"
Ikinä ei voi olla liian varovainen ja epäileväinen Haddin kanssa.

13 kommenttia:

  1. Musta toi vanha kuva on tosi kiva, tollainen persoonallinen :) Itse en ole koskaan osannut piirtää millään tavalla sarjismaisuuteen viittaavalla tyylillä joten aina ihailen niitä jotka osaavat.

    Onnea valmistumiseen :)

  1. Niin, miekin kyllä tykkään tuosta (vaikka anatomiasta en nyt sano mitään), joskus sitä vaan katsoo vanhoja piirroksiaan ja miettii että miksi sitä joskus on oikeasti ollut hyviäkin ideoita. :D Tykkäsin tuosta väritystyylistä joskus paljon Photoshopin kanssa, pitäisi joku päivä kokeilla että mitä taikoja saisi tuolla tyylillä aikaan Paint Tool SAI:n übermahtavilla brusheilla!

    Kiitos, tässä on nyt hirveä hämminki ollut mutta huomenna pitäisi olla viimeinen oikea koulupäivä! JES!

  1. Jos niissä vanhoissa piirroksissa ei näkyisi parannettavaa, niin pitäisi huolestua :). Nythän on siis tapahatunut kehitystä, kun tietyt piirteet ottavat taiteilijaa itseään silmään.

  1. ÄÄ ei älkää nyt käsittäkö väärin, en pidä tuota kuvaa huonona vaan hauskana! :D

  1. Aivan äärettömän suloinen kuva! :D

  1. Kiitos :D

  1. He, käsitin väärin. Kas kun itsellä usein iskee kamala kritiikki päälle, kun omia vanhoja töhräilyjään katselee... Oletin sitten tietysti automaattisesti, että sama "tauti" vaivaa muitakin. :D

  1. No joo, joskus miekin aina olin hyiyök vanhoista kuvistani ihan periaatteesta, mutta nyt on jotenkin käynyt ennemmin niin että ihmettelen miten joskus olen osannut tehdä ihan oikeasti ilmeikkäitäkin kuvia kun nykyisin tuherran vain samaa syssyä. :F

  1. Ihana blogi ja vaikutat mielenkiintoiselta persoonalta :----D selasin varmaan tylsyyksissäni puolet blogistasi jo läpi! Ja ihan kiva ponikin sulta löytyy:D Sait juuri uuden lukijan, joka on yleensä niin kriittinen blogien suhteen, että ihme jos lukee edes muutamaa hassua blogia! Ja vähän kateellisena täällä ihastelen noita sun piirustuksia :c

  1. Hohoo hieno juttu, uusi lukija! 8) Kiva että tykkäät~ Haddi ei btw ole poni 153 cm säällään, ei kyllä issikat muutenkaan :> (Joo oli pakko sanoa, en tiedä mikä juttu tämä on että alan aina hinkumaan vastaan jos joku sanoo Haddia poniksi...)

  1. mää sanon kaikkia kaviokkaita poneiksi :D sataseittemänkytä senttinen lämpösenikin on poni :------D

  1. Toinen uusi lukija täälläkin, yhdyn tuohon ylemmän tekstin persoona- ja kriittisyysosioon! Lisätään sekaan vielä värikäs kirjoitustapa, makeat piirustustaidot, akhaltekkehulluus (plussana tietty) ja mitäs vielä, jatkanko kehuja vai joko meni perille? :D

  1. ...Miusta tuntuu että meni perille. :_D Kiitos paljon kehuista, piristää näin päättäriarvostellaanpianmissäonpaperit-paniikin keskellä!

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)