Kaljun linnun kanssa Haddia ikävöiden

Asaddsfdsdasas.

Alkaa pikkuhiljaa jo nyppiä tämä toimettomuus hevosten suhteen. Tahtoisin tallille mutta kukaan ei minua ole sinne viemään (vaikka kotimatkan varrella olisi) enkä itse vielä rattiin aio lähteä, joten olen nähnyt Haddia nyt tasan kaksi kertaa kuukauden sisään. Kaikki kiitos Miialle joka on jaksanut Haddia hoitaa ja liikuttaa sen aikaa kun minä jumin kotona! Siinä myöskin hyvä syy miksen ole mitään nyt oikein Haddista kirjoitellut, kun en ole sen kanssa päässyt mitään puuhailemaan. Tylsää. :/


Jee, Haddi pääsi taas lehteen edustamaan itseään. :D Minkäs sille voi jos on hevoselle lusikalla annettu, niin ei voi kauhalla vaatia! Nyt on jo niin ikävä Haddia että sietäisin jopa sen pälleilykohtauksia ja formulaleikkejä, eli siis ikävä on TOSI kova. Mutta ehkä jo ensi viikolla pääsen sitä jo morostamaan ja itse liikuttamaan, sitä innolla odottaessa. Saatte varmaan kuvia kun tuiskahdan tantereeseen, Haddin testailut kyllä tunnetaan... Riittää jo se etten ole pariin päivään käynyt niin Haddi on sitä mieltä että olen ihan outo tyyppi joka pitää testata samalla tavalla kuin kaikki uudet ratsastajat, entäs nyt sitten kuukauden jälkeen. Voipi olla että sidon itseni jesarilla kiinni satulaan. :B

Dexter on kalju! Kun isä haki meikää sairaalasta, hän sanoi että elä sitten säikähdä Dexteriä. Olin että mitä ihmettä, mutta kyllä sai ovenpielistä pitää kiinni kun tipusen näin -sen komea töyhtö oli kadonnut. Oli käynyt niin, että Irmeli-kani oli syönyt sulkavauvansa tukan pois :D Se aina kovin innoissaan hoivaisi ja rapsuttelisi Dexteriä, ja nytpä se oli innostunut vähän liikaa ja pistänyt sulat poskeensa. 
Tämä on outo kuvio muutenkin. Irmelillähän on välillä ollut hirveitä vauvakuumeita ja se on ollut valeraskaana ja hoivaillut kaikkea lankakeristä villasukkiin. Nyt se on ottanut Dexterin lapsukaisekseen, ja Dexterhän on taaskin aivan onnessaan kun pääsee "äiti-Irmelin" hoivaan ja kaulapussin alle turvaan kyhnäämään. Kun kanit vietiin omaan pupuhuoneeseensa, sai Dex hirvittävät hepulit kun kaverit hävisi -ja niinpä sen piti päästä pupujen perässä pupulaan aka kodinhoitohuoneeseen, jossa se päivisin onnellisena on olevinaan kani ja kipsuttaa pitkin lattioita pitkäkorvaisten kaveriensa kanssa.

Että en nyt sitten tiedä että onko täällä kaksi kania ja kakadu, vaiko kolme kania joista yksi on vain hieman sulkainen. :D

// Pitääpä meidän kissoista laittaa vielä joskus esittelyä, kunhan niistä edustavia kuvia saisi. Meiltähän löytyy siis mummolta jääneet kissat Hessu (maatiaistyttö nimestään huolimatta) sekä siperiankissa Sulo, joka on kyllä enemmän koira kuin kissa. Se kipsuttelee perässä, tykkää masun rapsuttelusta, ei osaa rotunsa mukaisesti naukua ja toisaalta taaskaan rotunsa vastaisesti ei mene ulos ennen kuin lämmintä on vähintään se +20... Joten tästäkin kissaparivaljakosta riittäisi kerrottavaa.

11 kommenttia:

 1. Anteeksi nyt, että utelen, mutta mikä sulla on? Itse olen menossa juuri kohta leikkaukseen vatsan takia ja pelkään juuri tuota, etten pääse tallille ollenkaan..

 1. Toi juttu oli mun mielestä just hyvä! :D
  Sun postaukset saa mut aina hyvälle tuulelle, kun nää on niin hauskoja :D !

 1. Julkkis! Mikä lehti??

 1. Tuli psyykkeen kanssa vähän hankaluuksia, mutta ei siitä sen enempää näin julkisesti kun ei blogiin tai sen aiheisiin varsinaisesti liity. C: Voihan tallille mennä aina hengailemaan, minäkin päätin tässä juuri että aion polvileikkauksen jälkeen mennä edes katselemaan Haddia keppien kanssa jos en muuta, on aivan törkiän vaikeaa pysyä poissa tallilta! Voi kun asuisin lähempänä niin vaikka kävelisin sinne, kaipaan Hödön hölmöä naamaa. D:

 1. Kiva kuulla että postaukseni ilahduttaa ihmisiä, olen hyödyllinen jee! 8)

 1. Villivarsa 1/13, Haddi edustaa issikoita siinä oikein nätisti... krhm. :D

 1. Luin ton jutun :)
  Kyllä voi sanoa että avasi varmaan muutamalta "IIK! Täällä on POIKIA" tallilaiselta silmät jos nyt lukivat tuon jutun ;D Ja kyllä se ihan vierestäkin ärsyttää katsoa että jos tallille tulee tyttö niin ollaan meiningillä "mitäsiitä" ja heti jos tulee joku vastakkaista sukupuolta oleva niin on 10-20 ihmistä tarjoamassa apua ja seuraa ja kaikkea muutakin maan ha taivaaan välillä.
  Paranemisia muuten vielä siinnepäin :)

 1. Olin vakuuttunut kun löysin blogin, jota piti taiteellisesti lahjakas heppapoika joka piirtää (mitäpäs muuta) hevosia! Sen verran tykästyin piirrustuksiis et päätin lisätä sut stalkkaus-listaan deviantartis.. Itsekkin kun harrasta heppasten piirtämistä, ja kuullut niistä myöskin yhtä sun toista naljailua(kukaan ei jaksa mun hevosen päitä :D), tosin en ole vain yhtä lahjaks kuin sinä. Olen aina kummastellut miksi miespuoliset saavat niin paljon huomiota heppaharrastuksellaan, "normi-ihmiset" miettii et mikä tota vaivaa, ja heppatytöt kiljuu ihastuksesta, mikä siinä on niin hankalaa suhtautua neutraalisti ilman mitään ylimääräistä hössötystä? Nomutta tosiaan, ihana blogi ja silleen, anteeksi hieman sekavahko txt, aamulla ei kannattais yrittää mitään järkevää :D, toivottavasti pääset pian taas tallille, tiedän tunteen kun ei vain pääse tallille, itse olin melkein 2v lähes ilman hevosia, kun rahat ei antanu periks tunneille ja mitään hoidettavaa ja liikutettavaa hevosta ei löytynyt vaikka etsimällä etsi, onneks nyt pääs työharjotteluun tallille, ei tuu ikävä heppasia!

 1. Katoin noita piirustuksia ja tuossa hyppäävässä lyijykynä (?) -piirroksessa, jossa näkyy hevosen sisälmyksiäkin=D olisi ainesta vaikka iholle, aivan sairaan hieno! Pistin palautteen siksi tähän, kun en tuonne jaksanut luoda käyttistä:)

  Parantele!

 1. Mikä vuosinumero tossa villivarsassa?

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)