Aina se osaa yllättää

Herranjumala sieltähän tulee mörkö.



En muuten ole kertaakaan käynyt vielä tallissa tuo takki päällä (enkä aiokaan käydä), mutta jotenkin kummasti Haddi on päässyt siihenkin levittämään punaisia karvojaan... 

Tämä oli vähän tämmöinen välipostaus: ensi viikolla pitäisi saada parempi postaus kun olen ensin pörrännyt Helsingissä, sillä ostin Haddille koulusatulan. Siis minä, _koulusatulan_. Taidan olla sairas... >_O 
Tarkoituksena oli siis ostaa trail- tai pleasure-mallinen satula, mutta elämä yllättää! Pääsin samalla ostamaan Haddille kaikkea laadukasta ja hienoa, joten näette sitten seuraavassa postauksessa että mitenkäs ökyksi meikäpoika onkaan heittäytynyt. ;---)

8 kommenttia:

  1. etkö tuu tampereen hevosmessuil? :(

  1. Odotellaan innolla :P

    http://pirinransu.blogspot.fi

  1. Nope, mie vasta kävin Tampereella muissa merkeissä ja vihaan kyllä sitä matkaa niin paljon että ennemmin livahdan Helsinkiin morostamaan kavereita, kun sinne samalla on muutakin asiaa. C: Ois kyllä sinällään tehnyt mieli tulla kuvaamaan.

  1. Anteeksi jollet halua näitä, mutta:

    Sinut on haastettu! Lue ohjeet os. http://poniarkea.blogspot.fi/2013/04/11-haaste.html

  1. :)

  1. Kyllähän nämä kivoja ovat, laittelen aina talteen niin että voin tylsinä hetkinä tai hiljaisina bloggausaikoina haasteita täytellä, joten kiitos! 8)

  1. ihana takki!!

  1. Kiitos C:

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)