Tässähän tämä kesä menee (kuvapostaus mm. uudesta perheenjäsenestä!)

Ilman tietokonetta on kelju olla, mutta onneksi nyt onkin niin paljon tekemistä etten paljon sillä muutenkaan ehtisi olla. Silloin kun ei hoida, ruoki tai liikuta hevosia niin täytyy opetella jakamaan huomio Dexterin ja perheen uuden asukin, pienen Sisu-koiran kanssa. C: Sisu on pieni (15.04 syntynyt) mustavalkoinen seropi, mamman puolelta siinä on bordercollieta, labradorinnoutajaa sekä himppu ajokoiraa, isä on labradorinnoutajan ja kultaisennoutajan risteytys. Kaikenkaikkiaan siis ihan hyvä ja fiksu miksaus, ja on pikkupoika ollut yllättävän fiksukin tuon ikäiseksi vintiöksi! Saas nähdä millainen Sisusta kasvaa isona, postauksen alaosassa on vekarasta kuvia.



Karsinat ovat edelleen kasa lautoja, mutta varustehuoneet, laidun ja pihattokatos ovat jo valmiita. Tässä hieman kuvia ensimmäiseltä päivältä, satulatelineitä vielä odottelen että tulisivat postista mutta muuten kaikki on jo kohdallaan.

Piirrettiin tämmöinen fiilistelykuva Itun kanssa joskus 13-vuotiaina, haaveiltiin omista hevosista ja omasta tallista... En raaskinut ottaa tätä piirrosta pois, dream came true! :V

Oikeasti tämä huone on ihan siisti. :D



Suojakatos vielä hieman puolivalmiina, langat roikkuu ja seinillä oli vielä tavaraa.

Sitten the Sisu-Susi, tuo hurja peto. :B Ajattelin tehdä jossakin vaiheessa, en kyllä yhtään lupaa että missä kun tämä miun netissäoleminen on mitä on, taas yhden erikoispostauksen jostakin talon karva/sulkaturrista kuten aiemmin tein Irmelistä. Tuossa esittelyssä kun sanotaan muuten että se on jo kolme kertaa parantunut pasteurelloosista, niin nytpä luku on jo seitsemässä... Eläinlääkärit pitää Irmeliä jo ihmepupuna, kun aina se vaan siitä jaksaa antibioottien avulla parantua vaikka ennuste näyttääkin usein huonolta. Irmeli ei tahdo lähteä vielä Rainerin luokse sateenkaarisillalle, se aikoo selvästi olla täällä riivaamassa ja kiusaamassa meitä niin pitkään kuin pystyy. :) Hywä.


Mikäs demoni se sieltä viipottaa.






11 kommenttia:

  1. Ihan Sisu! minkä kokonen siitä tulee, tiedätkö?

  1. Tui ! :3 Suloinen koira !

  1. Aivan ihana tuo pikkuvintiö:D Näyttää toimeliaalta tapaukselta!

  1. Ei ole hajuakaan, veikkaan että jotakin 50-60 cm paikkeilla jos mammaansa tulee. :D

  1. Hän on. 8D

  1. Sitä onkin, tänään sai miulta äänen käheäksi kun jostain syystä koki suurta hysteriaa meikän reinoja kohtaan... :D Nyt kun Sisu on kotiutunut enemmän niin on paljastunut pikkumiehestä ihan hybereitä piirteitä, pihalla kun telmitään niin se olen mie keneltä loppuu puhti kesken. :V

  1. Ihana pikkuriiviö! Tuon kanssa on varmasti kädet täynnä hommaa, noin rotujen perusteella ;D

    http://pirinransu.blogspot.fi/

  1. Hirveä pikku puuhapatterihan tuo on, joten kyllä! :D Tosin kun talon edelliset miksaukset ovat olleet beagle-suomenpystykorva-labbis (älä edes kysy...) ja karjalankarhukoira-norjanhirvikoira joka repäisi itsensä ketjuineen irti ja otti palan seinää mukaansa, niin alkaapi Sisu tuntumaan jo melkein jopa helpolta. :"D Ainakaan ajoviettiä ei ole vielä onneksi löytynyt.

  1. Ihana postaus! Tykkäsin kovasti!:)

    Hei millä tyylillä olet piirtänyt tuon kuvan? Tooosi hieno! :O

  1. Taidettiin Photoshopilla tuo vääntää jos oikein muistan, tietokoneella joka tapauksessa. C: Kiitos!

  1. Söpö pentu :) Kyllä meilläkin virta loppuu huskyn kanssa eläessä... Liikkumishalu on loputon ;)

    Ja onhan siinä kesäksi ihan kivasti puuhaa... :)

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)