Hevoset joita tekee mieli teititellä


Nähdään viikonloppuna!

Taivaallisten Hevosten lisäksi ihailtavana on teketaidetta sekä aitoja arvomattoja. Jos tulet messuille, et voi olla missaamatta tätä rotua! ;)

(En osaa pysyä erossa blogista. Mitä mieltä olisitte jos blogi olisi avoin vain kutsutuille lukijoille? Tai vain Google-tilin käyttäjille?)

9 kommenttia:

  1. Toi idea laittaa blogi avoimeksi googletilillä lukijoille on hyvä! Nähdäänpä ehkä messuilla!

  1. Laita vaan blogi rajoitetuksi jos siltä tuntuu, kunhan me aktiiviset lukijat päästäis vielä lukemaan teidän kuulumisia! :))

  1. en ollut ajatellut horse fairiin tulemista mut nythän sitä on pakko :'D

  1. Google-tilin käyttäjille sitten mieluummin et mäki voin varmasti jatkaa sun juttujen lukemista koska tykkään tosi paljon sun blogista! :)

  1. Elä ainakaan lopeta blogin kirjoittamista, minä ainakin tykkään lukea tätä :D

  1. Jos tää ois google-tilin käyttäjille nii mite tää sitte niiku ois? Et pääsiskö tänne vaa ne jotka on kirjautunu sillä hetkellä omalle käyttäjälle vai häh? Oon vähän kuja näin aamuisin :D

  1. Ei hullumpi idea tuo kutsutuille vain. Loppuis ainakin turha/ilkeiä kommentointi (:

  1. Hienoja taideteoksia oli:) Karaakin tuli moikattua lauantaina. Hän oli hieman hoikassa kunnossa (?). Hieno silti, kuten vieruskarsinan voikko rotutoverinsakin:)

  1. Itkupotkuraivari en päässyt helsinki horse fairiin :( Siellä oli vaikka mitä hienoja ollut - eikä vähiten teket <3 Ja joo, voi olla hyvä jos laitat esim. vain Google-tilin käyttäjille avoimeksi alkuun :D

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)