Haddi on niin leija

C-c-c-combo breaker! Tänään rikkoontui kolmen vuoden putki, aka en voi enään kehua etten ole koskaan tippunut Haddilta. Ihmettelen kyllä että millä apinanraivolla oon välillä siellä selässä roikkunut. :D
Ratsastin tänään Hödöttimellä ilman satulaa, ja testasin samalla uusimpia tekemiäni suitsia -niistä kuvaa sitten kun saan joskus siirrettyä koneelle. Tulipahan testattua kunnolla, sillä Haddille oli hurja kolmen päivän vapaa kilahtanut hattuun ja sain pian huomata istuvani etupäästään vähän turhankin lennokkaan kaverin selässä -heti kun vähänkin löysäsi tuntumaa niin meinasi tulla lähdöt. Kesken raviympyröiden Haddi sitten lähtikin ihan varoittamatta viipottamaan pukkien saattelemana, ja lopulta sitten liidin ku sukkula ikään maneesin hiekkaa syömään. :D Oli puolesta metristä kiinni etten lentänyt seinään päin.

No, eiku takasin selkään. Harmi vaan että Haddi taisi saada jotain kivoja viboja siitä, että tylsät tehtävät voi keskeyttää kivasti linkasemalla miut haneen. Lopputunti oli siis ihan hanurista, etupää tuntu pelottavan keveeltä kun pää kohosi aina jonnekkin otsonikerroksen tietämille, ja perse välillä viuhtoi siihen malliin että katapultti oli jo viritetty. Kun myöskin lentämistäni todistamassa ollut shetu häipyi, niin Haddihan pisti äläkän. "Jumalaude toiki pääsee jo tallii ku mie täällä vaan nysvään hiekkalaatikolla! >8(" Pylly alkoi taas olemaan liian kepeenä, ja lopulta sitten ihan himpun vaan juoksutin Haddia ja lähdin takaisin talliin hörhön kanssa.
Mikä hienointa, sopivasti juuri tänään iski sitten flunssa (taas!), ja sai pää sen verran kovan täräyksen että nyt on armoton hedari ja laiva keinuu.
Että tämmöistä tänään. :) Jos oon huomenna vaan ratsastuskunnossa aka ei nousis kuumetta ja päänsärky lakkaisi, niin aion hypätä rataa ja pistää sen apinan ruotuun.

Tähän loppuun vielä kuvaspämmi Haddin riemunhetkistä. Kuvista vaan yksi tai kaksi on miun ottamia, loput ovat Lavin, Niinan, Jennin, Alexin jne. kameroista ja suurimmassa osassa ratsastajana Miia. Miulla niin harvoin on ihmisiä kuvaamassa, ettei miusta ja Hödöstä ole paljoa sählikuvia saatu. D:

Kun Haddi lähtee, ei askellajilla väliä :) Töltti-laukka-passi cocktail.
Niin mikä rento alkukäynti?

Ehdin justiinsa sanomaan että onpas tää pörheenä, pistänpä liinaan... :----D
Hödö päätti viedä Itun omatoimiselle pöpelikköretkelle. (Kyllä. siellä jossakin ON hevonen... siellä syvällä hangessa.)
Lapsi-Latu ja rikkinäinen mopo. Tarkoituksena oli poseerata, mutta Haddin mielestä turha seisoskelu on tyhmää, voitaisko jo mennä plz.
Haddilla on ihan omat keinot pukittaa. :D
Pikkusisko istui oikein tyyneesti ja odotti "hallitun kaaoksen" loppumista, Haddi siis kiikutti tasaista jumputijumputilaukkaa pitkin uraa ilman sen kummempia loikkia. 8)


2 kommenttia:

  1. Sori, repesin tolle kuvalle missä sä(?) talutat Haddia ja molemmat menee erisuuntaan.
    Saaks kysyy mihin hittoon olit menos kun ihan vastakkaiseen suuntaan on hevoin menos? XDD

    Haddin pukittelutyyli onpi mahtavan näköin... XDD
    T. Sama henkilö joka kysyi kamerasta ja putkesta. =D

  1. Enemmänkin kysyisit että mihinn Haddi oli menossa, mie juoksin suoraan eteenpäin ja Haddi päätti lähteä oikealle, milloin lensin komeasti mukana. :D Jos oltaisiin menty minne mie tahdon niin kiltisti vaan kameraa kohti~

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)