Nouse Ratsaille!

No niin, nyt on oikein hauskasti vietetty sunnuntai ohitse. Nouse Ratsaille oli oikein hauska tapahtuma, sain uusia tuttavia ja toivon mukaan jopa ystäviäkin -löytyi maastoseuraa sekä ihan muuten vaan hyviä tyyppejä joiden kanssa pystyi hölpöttämään maat ja taivaat hevosista kuin muustakin. Tapahtuma oli hyvin organisoitu ja tykkäsin maalailla pilttien poskiin kuvia, joista jostakin ihmeen syystä suosituin aihe oli hevonen... ;)

Vapaaehtoisena oleminen oli kumman kivaa, vaikka aina kärisenkin siitä että yhyy yhyy mullei oo töitä yhyy haluun rahaa. Nyt oli kyllä meininki niin kiva ettei sitä vapaaehtoisuutta edes miettinytkään, ja ehdinkin lupautua parin viikon päästä oleviin seurakisoihin viralliseksi valokuvaajaksi. :)

Markus "Ossi" Backlundin valmennukset oli mielenkiintoista katseltavaa, varmasti vielä enemmän oppi itse valkassa -voi kun vaan voisin hypätä itsekin, siinä tuli kova hinku radoille kun valkkaa katseli. Sen verran on kyllä meikällä järkeä päässä etten tän rikkonaisen "iskukieltoisen" polven kanssa lähde tärähdyksiä estekentille ottamaan, mutta.... ehkä joskus yksi este, edes yksi pikkiriikkinen 60 cm este, ei kai se polvi yhdestä hypystä voi rikkoontua. :C (Sen näkee sitten kun tulen kyynärsauvojen kanssa pois päivystyspolilta, lol)

Tässä pari kuvaa valmennuksen alkumetreiltä. Paljoa en ehtinyt kuvata enkä kameraakaan kunnolla säätää (sen näkee :P), kun kiiruhdin jo omalle pisteelleni.




2 kommenttia:

  1. Hei apua, tiedätkö mikä hevonen on tuossa ekassa kuvassa? Tuntuu niin tutulle ja juuri lähti tallilta jolla ratsastan niin pitää kysyä :)

  1. Ei valitettavasti ole hajuakaan, oli aivan tuntematon hevonen tuo. :/

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)