Hevoset on tyttöjen juttu

Ai on vai? No siltä näyttää. :T Nauratte tälle miun jutulle mut naurakaa vain, vaadin silti oikeutta.
Ok, kaikki alkoi siitä kun pikkusiskolleni tuli vähän aikaa sitten uusin Pollux-paketti. Itsekin siinä heppakerhossa joskus pienempänä olin, ja voin kyllä myöntää että joskus siitä tulee niin kivoja tavaroita (Haddi sai hienon loimen muunmuassa :) että selaan itsekin paketin läpi. Joskus tulee jopa ihan hyviä (tieto)kirjojakin.
MUTTA. Kerhon nimi muutetaan Pennygirliksi. Siis anteeksi mitä? Tarkemmin sanottuna, se muutettiin jo ja vasta jälkikäteen kysytään kerholaisten mielipidettä mikä ei erityisen järkevää ole, varsinkin kun rehellisesti sanottuna 90% kommentoineista vastustaa nimenvaihtoa.

Polluxin lisäksi en osaa mainita muuta laadukasta hevoskirja/tms. kerhoa Suomesta, ja tosiaankin itse olin innokas jäsen. Kun olin pieni, muistan kuinka miua ärsytti välillä "isojen jutut", mutta nyt kun jälkikäteen ajattelen niin silloin kerhon kohderyhmänä oli kaikki hevosihmiset about 8-18 vuoden väliltä. Nykyisin se on lähempänä kahdeksaa se ikävuosi. Ei sekään vielä mitään, mutta kun kerho on nähtävästi sitten käännetty vain tyttöjen kerhoksi -ei mikään tietty estä muitakaan liittymästä, mutta rehellisesti, kuinka moni hevosmiehenalku tahtoo kuulua kerhoon nimeltä PennyGirl? Kyllä miekin tunnen itteni aika rajoja rikkovaksi, oon aina tuntenut, mutta ei miulla olisi sisua silti liittyä "tyttöjen kerhoon".

Tää on tätä harrasterasismia, josta olen paasannut aiemminkin. Vituttaa, oikeasti. Samaa sarjaa kuin se että saan kuulla tekstiiliartesaanikoulutukseni vuoksi homottelua melkein joka päivä. Niin tyhmää, pidemmän päälle raivostuttavaa ja loukkaavaa.
Valitetaan että pojat eivät kehtaa mielipiteiden takia aloittaa ratsastusta vaikka kiinnostaisikin. No missäköhän syy, haloo? :I

Sori hirvee ragerant, mutta pakko tämä oli purkaa, että aamen vaan.

1 kommenttia:

  1. En itsekään pidä nimestä PennyGirl, miten se muka hevosiin liittyy?
    Nimestä Pollux, tulisi taas heti mieleen Polle. Ja itsekin vastustan harrasterasismia!

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)