Te kysyitte, minä vastaan

Irmelin isolla nenällä ei ole mitään osuutta asiaan, mutta on se komea tuulenhalkoja.
Ja hyvin kristillisesti tasaluvulla kysymyksiä, 25. :)  Näitä sateli niin kommenteissa, mailitse kuin lärvikirjastakin pari. Kysymykset ovat aivan sikinsokin, hevosaiheet ovat randomien kysymysten seassa.

Miulla on myös hyvin jänniä uutisia, mutta hyshys, saatte kuulla niistä vasta seuraavassa postauksessa... ;) Kjeh.

1. Onko sulla sisaruksia?
On, kuusi vuotta nuorempi pikkusisko.

2. Kuka on sun paras kaveri?
Muuan Iina, jonka kanssa oltiin pitkään naapureita kun asuin kaupungissa. Välillä ollaan oltu samassa koulussa ja välillä ei, hän minut myöskin houkutteli Niemenpeltoon issikoiden pariin. Nyt mokoma ryökäle on muuttanut toiseen kaupunkiin pitkän matkan päähän opiskelemaan, mutta onneksi Whatsapp, Facebook ja puhelin on keksitty, ja tietty joskus viikonloppuisin osutaan samaan kaupunkiin samaan aikaan. :) Hyvä ystävyys sietää pitkääkin välimatkaa, aivan kuten parisuhteetkin!

3. Seurusteletko?
Kyllä, ja onneksi tyttö on aivan yhtä eläin- ja hevosrakas kuin minäkin joten tullaan ainakin juttuun. <3

4. Lempiväri?
Tykkään oikeastaan kaikista väreistä, rrrrrakastan kaikkia mehukkaita värejä, mutta auringonkeltainen on kyllä aina ollut nam. Tämmöinen herkullinen keltainen!

5. Lempiruoka?
Olen niin allerginen kaikelle mahdolliselle ettei ole varaa nirsoilla, pidän kaikista ruokalajeista joita vain voin syödä ilman kuolemanvaaraa. :""D Mutta jos on pakko joku suosikki valita niin hunajakanapasta, nomnomnom.

6. Tuutko joskus Hämeenlinnaan?
Olen mennyt Hämeenlinan läpi mutten ole koskaan pysähtynyt siellä, ei ole ollut oikein sinne asiaa — mutta en ikinä sano en ikinä, jos joku kaveri muuttaa sinne tai siellä on näyttelyt/kisat tms. niin totta kai. :)

7. Haluatko tehdä haasteen? :D Eikö ollut ovela?
No oli. :D Kyllähän minä tuon linkkaamasi kesäkuvahaasteen voisin vaikka toteuttaakin.

8.Miten päädyit ostamaan Haddin ja miten ostit sen? :)
Meidän ensimmäisenä
yhteisenä päivänä otettu
dämä kuva. :)
Edellinen ponini oltiin palautettu kasvattajalle sen kolmijalkaisuuden vuoksi, ja minä mökötin enkä tahtonut enää ratsastaa. Vanhempani silti sinnikkäästi etsivät minulle uutta hevosta, ja roudasivat Haddia katsomaan. Olin alkuun hirveän kyyninen, mutta heti kun näin Haddin tiesin että sen tahdon! En tosin lainkaan tiedä miksi sen tahdoin, sillä se ei suostunut tulemaan talliin, oli tasoltaan ihan helppo ö, oli säikky ja kärsi vetopaniikista, pukittipa se myöskin komealla sarjalla makutuomarini alas pöpelikköön! :D Jotenkin Haddi oli silti vain niin symppis ja omanlaisensa, joten se otettiin koeajalle. Muistan kun isäni kysyi kuukauden jälkeen että no tahdotko sie tuon Haddin, olin että mitä ihmettä mitä se tommosta kyselee, tietenkin! :) Pitkä ja kivinen on ollut taival, mutta yhtäkään hetkeä en pöhkö-Höpöni kanssa vaihtaisi pois.


9. Onko tää heppa josta puhut se Etta joka on nyt Haukkamäellä? :)
Kyllä vain, eikös käynyt hyvä tuuri kun tiemme tapasi jälleen?

10. Juotko/poltatko?
En voi varsinaisesti sanoa juovani, sillä korkeintaan kilistelen juhlissa tai otan saunakaljan. En tykkää käydä baareissa tai bileissä enää, olen huomannut että yleensä siitä seuraa minun kohdallani enemmän haittaa kuin iloa — oletko koskaan laapannut lantaa aivan jumalattomassa darrassa? En suosittelekaan kokeilemaan... :D En myöskään polta, yritän pitää itseni hyvässä fyysisessä kunnossa ja olen myöskin sen verran nuuka että askien hinnatkin jo hirvittää.

11. Silmien väri?
Todella tummat siniharmaat.

12. Random fakta sinusta?
Minulta on murentunut viisaudenhammas pirstaleiksi mutten uskalla käydä korjauttamassa sitä.

13. Missä haluaisit olla juuri nyt?
Jossakin aurinkoisessa paikassa, täällä on kurja vesisade.

15. Monessako meressä olet uinut?
Apua odotas... *Googlaa maailmankarttoja* ömn, neljässä: Välimeressä, Persianlahdella, Arabianlahdella sekä Mustallamerellä.

Hra. osaan-käyttää-aurinkotuolia.
16. Monessako maassa olet käynyt?
Olen huono muistelemaan! :D Ömhöm, varmaankin seitsemässä: Egyptissä, Espanjassa, Bulgariassa, Arabiemiraateissa, Kreikassa sekä tietenkin naapurimaissa Virossa ja Ruotsissa. Saattaa olla että blackouttasin jonkun matkan kokonaan, nyt ei aivo pelaa.

17. Amerikanaksentti vai brittiaksentti?
Vaikka olen hyvin jenkkiteemainen lännenratsastuksineni ja jenkkiautoharrastuksineni, niin pakko silti sanoa että brittiaksentti kuulostaa paremmalta ja vain... no, en tiedä, aidommalta. Älkää edes kysykö...

18. Missä kielessä haluaisit olla todella hyvä?
Venäjässä! Sitä olen kyllä opiskellut, mutta en riittävästi. Venäjää tarvitsee varsinkin täällä päin Suomea paljon.

19. Syötkö aamiaisen joka päivä?
Ainakin yritän, työpäivinä syön vähintään kun työpaikka tarjoaa kattavan aamiaisen ruokalassaan.

20. Montako kertaa olet ollut sairaalassa ja miksi?
Lyhyempiä kertoja esim. allergiakohtauksen vuoksi on ollut useampia, mutta varsinaisessa osastohoidossa olen ollut yhteensä kolme kertaa. Karmeinta oli sikainfluenssan vuoksi, kaikki kohtelivat kuin spitaalista!

21. Haukkiksen top5 hevoset ja ponit? :)
En minä osaa laittaa näitä järjestykseen, pidän oikeastaan aina kaikista hevosista joihin tutustun (Haddi ja Merlot on kyllä poikkeuksia, meirän ruunaremmiä ei mikään voita! :). Timolla on kyllä sellainen suosikkiasema, Etasta pidän myös hyvin paljon. Sara ja Tara ovat mukavia vauhtipalleroita ja Kolombolla on yksinkertaisesti aivan mahtavat liikkeet, kunhan sen saa vain ensin käyntiin. :"D

22. Miksi pidät blogia?
Minusta on hauska laittaa kaikkia tapahtumia ja valokuvia muistiin. Pidän sitä siis ensisijaisesti itseäni varten ja teen blogini kanssa vain kaikkea mistä tykkään, eikä sitä mitä vaaditaan.

Ei pelkästään ratsastus!
23. Mikä ratsastuslaji kiinnostaa eniten?
Paha kysymys, tiedätte ehkä että minähän olen tunnetustikin kiinnostunut kaikista lajeista kuten valjakkoajosta, esteratsastuksesta, työajosta, trailista, pleasuresta, kouluratsastuksesta, raveista... lista on loputon varmaan. Tällä hetkellä inspaa eniten trail, reining sekä esteratsastus.

24. Lempijuomasi?
Kahvi. Koska kahvi on kahvi.

25. Lempilemmikkisi?
Ei rakkaita lapsia voi laittaa järjestykseen! D: Kaikki ovat tasaveroisesti yhtä tärkeitä.


1 kommenttia:

  1. Anteeksi että repesin tolle vikalke:D

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)