Länkkärispämmi (kuvapostaus)

Länkkäriteemaista kuvapostailua, yeehaw! Mm. barrel racing-kuvailua Niemenpellossa sekä tyttöystävä kävi vähän peltoilemassa Haddin kanssa, mikäs tässä hewostellessa. :)

Ps. Kierin tuskissani lattialla. Suomessa olisi myynnissä at-ori, hintana, 5 000 €.
Siis luitteko varmasti, vain 5 000 €.
Suomessa. Suomessa, ei Virosta tai Ruotsista tai Venäjältä.
Niin, 5 000 €.

;______; Joskus voitan vielä lotossa ja kasvatan ahaltekejä ja issikoita ja miniatyyrejä ja suomenhevosia ja quartereita ja painteja ja appaloosia ja hinkuvinkuintian banaaniponeja...7 kommenttia:

  1. Ei näköjään teilläkään pysyny tukka matkassa koko kesää? :( Jatkoitko letittämistä ja tuplaloimittamista? Voi höh, meni vissiin vähän niinku kaikilla ihottumakopoteilla koko kesä persiilleen -tai ainakin niiden omistajilla...

  1. Nope, yhtenä iltana Haddi heitti mekkonsa hevon helevettiin ja siinä parin tunnin aikana mitä se ehti olemaan ilman loimeaan, hinkkasi tukkansa, puolet hännästään ja ihostaan pois, olisit nähnyt meikän ilmeen kun menin antamaan iltaruokia... <__< Vihaan talvea, mutta Haddin puolesta odotan sitä. Tänäänkin meni reiningtreenit ihan vituralleen kun polttiaiset oli riesana, Haddi vain juoksi niitä pakoon eikä pysynyt sekuntiakaan paikoillaan kun ötsit söi. :(

  1. En tuota häntää edes tajunnu, olin niin järkyttynyt tuosta harjattomuudesta. D: Äh, voi surkian surkia, harmittaa niin kamalasti sunkin puolesta! Meillä tosiaan näytettiin vielä http://krrsu.blogspot.fi/2013/08/armotonta-angstausta-koska-kesaihottuma.html tuolta, mutta ehheh ei oo mennyt ku pahemmaksi nyt! Tuota ei luojan kiitos ötöt häiritse, siis se on ihan rauhallinen ja lunki oma ittensä, mut se vaan hankaa. Niin maan pirusti. En tiedä näkeekö tuo enää ensi kesää, mut jos näkee, niin pakko kehitellä jotain, jota ei vielä oo kokeiltu. Ugh.

  1. Siskon luokse tuli kesällä Ahatek, semmonen oikein mukava tamma. Elena toi sen venäjältä ja eräs tallilainen osti sen :)

  1. Ai se musta 3 vuotias akhaltek ori? Oon kuolannu sitä ihan hulluna aina ku nään myynti-ilmon facebuukissa:p Olispa vaan rahaa ja aikaa nii ottais tommosen ponin "seuraajaks". Hienoja kuvia tässä postauksessa muutes:)

  1. Jeps, itse asiassa olen nyt menossa oriherraa katsomaan että tultaisiinko juttuun, olen kyllä ihan hullu mutta onneksi onnellinen hullu. :D Ei mullakaan rahaa paljoa ole, mutta tämä on niin suuri tilaisuus että jos oriin tykästyn niin otan loppusumman vaikka pankkilainalla!

    Kiitos, mie olen ollut nyt ihan liian laiska valokuvaamaan ja räpsinyt vaan sen kummempia miettimättä, joku päivä pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja vähän panostaakin. :P

  1. Ahaltekit on upeita hevosia, sen luottamuksen kun voittaa niin saa itselleen elinikäisen ystävän. Ja tuo on vain yksi hyvä syy miksi se on hevosrotuna aivan u-p-e-a. 8>

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)