If the carpet is the Turkman’s soul, the horse is his wings.


Dreams are made to be true,
aiemmin haaveilin teille myytävästä ahaltekestä, myöhemmin kävin katsomassa sitä:
nyt poikalaumaan on liittymässä yksi maailman upeimman hevosrodun edustaja.

Ahalteke, ensimmäinen muttei viimeiseni.


Se tunne kun tajusin sanoneeni että "joo, kyllä mie tämän otan", sitä on vaikea sanoin kuvata. Olen niin kauan, alakouluikäisestä lapsesta saakka haaveillut omistavani joskus ahalteken, että nyt kun unelma toteutui on vaikea uskoa sitä todeksi. 

Tutustuessani uuteen tulevaan kisakaveriini ja unelmieni tiivistymään, sain ratsastaa myöskin pidemmälle koulutetulla tekeorilla jotta saisin tatsia rodun ominaisuuksiin ratsastaessa — ja jukupätkä, jo niiden samettisten ja pitkien askelien vuoksi kannatti matkustaa! Myöskin tämän kolmevuotiaan oripojan Kara-Galipin selässä kävin vaikkei herra paljon vielä osannut, mutta mahtavan pehmeät askeleet sieltä silti paljastui. Jos olen koskaan pitänyt jonkun toisen hevosen askelia pehmeinä, niin nekään eivät voineet voittaa Karan untuvaista askellusta. *_* Dat waz heaven. Puhumattakaan kuinka hyvin koulutettu se oli jo valmiiksi, kolmevuotias ori oli rauhallisempi varustaa ja käsitellä kuin 17-v issikka... Tai sitten Haddi on vain, no, Haddi. :D Kaiken antaa Kara tehdä eikä mikään toimenpide sitä hötkäytä, ja tammoista huolimatta jaksoi keskittyä ihmisten vaatimuksiin. 

Kerron myöhemmin enemmän tästä elämäni parhaimmasta repäisystä, nyt olen vielä liian hämmentynyt kirjoittaakseni mitään sen kummempaa. (Hämmentynyt myös siksi että osallistuin tänään Lilla Ettanilla extempore koulukisoihin ihan kylmiltäni, ja ihmeekseni muistin radan ja sain hyväksytyn tuloksenkin, 61% :D Ehkä ensi kisoihin ilmoittaudun silti sen verran ajoissa että ehdin harjoittelemaan...)

Tässä muutamia kuvia, lisää löytyy galleriastani."Mitäköhän tuokin tossa tuijottaa, eikse ennen hevosta oo nähnyt..."


18 kommenttia:

 1. Dargan <3 Maailman upein hevonen :)

 1. Ai niin ja onnea uudesta kaverista

 1. Arvasin, ettet voi olla sitä ostamatta! :D Mutta onnea aivan hurrrrrrjasti, mielettömän hienon näköinen mies! :3

 1. Tosiaankin :)

 1. Kiitos n_n

 1. Mullekin tuli jo epäilyksiä kun sanoin kaverilleni että "käyn kattomassa sitä, enhän mä mtn häviä jos vaan katon" — no niinhän sitä jo tietää mitä tapahtuu kun lähtee katsomaan hevosta, varsinkin kun se on hyvä ja fiksu. :) Kiitoksia, oon tosi tyytyväinen itseeni kun sain otettua ihteeni niskasta kiinni ja toteutettua tärkeitä haaveita, seuraavaksi sitten se oma hevosalan yritys vaikka... ;)

 1. Jessus että on upea elukka!

 1. Arvasin että otat sen!:D Mieletöntä PALJON ONNEA!! Nytten on sitte ihan pakko kyylätä sun blogia vielä tiiviimmin:D

 1. Jep :)

 1. Yritin vastustaa mutten vain voinut... :D Kiitos!

 1. Upea! :--)

  Onnea uuteen kavioliittoon!

 1. Miten voi hevonen näyttää tuolta? Ihan kun se olis tipahtanut taivaasta! Paljon onnea kavioliitolle :D

 1. Aivan mielettömän komee uus kaveri sulla!! Onnea tosi paljon! ^^

 1. Kiitoksia, kunhan ensityrskyistä selvitään niin eiköhän löydy oikein auvoisa kavioliitto tästäkin suhteesta. ;)

 1. Sitä minäkin ihmettelen! Kiitoksia C:

 1. Kiitoksia n_n

 1. Oi miten komea! Onnea hurjasti!! :) Mulla on sulle haaste mun blogissa. :P http://ninnuli-blogi.blogspot.fi/2013/10/tuttu-haaste-uusilla-savayksilla.html

 1. Löysin blogisi Ht:n kautta, yllätys-yllätys. Ja tämähän oli päivän piristys. Eipä ole sukupuoleen eikä ikään katsomista, kun näihin heposiin höyrähtää. Issikka on minullakin ollut, veikeä sellainen ja kuullostaa niin tutulta nuo issikan touhuilut. Minulla oli kieltämättä vakaampi tamma, joka kyllä vei ja minä tulin selässä, mutta ei tainnut olla läheskään niin yllätyksellinen kuin sinun issikkasi. Mainioita karvaturpia. Onnea uudesta kaviokkaasta. :D

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)