Suuri persoona Haddi

No niin, tässä sitten sitä todistusaineistoa tältä päivältä että Haddihan osaa mennä jo ihan nätisti -enkä nyt tarkoita mitään peräänantoa tai sellaista, vaan ihan yksinkertaisesti sitä ettei riepota, pukita tai tee muitakaan tyhmyyksiä. :>
Thiedeman-apuohjat ovat kyllä oikeasti edelleen maailman paras keksintö, sillä ne estävät pään nostamisen liian ylös. Näin ollen Haddi ei pysty toteuttamaan lempitemppuaan, eli laukannostossa turpa taivaisiin ja kuolaimen yläpuolelle, sitten mennään! Eipä herra nyt edes yrittänytkään moisia, ei yrittänyt eilenkään. Lienee fiksuuntunut tuo mammutti?
Nuo meidän tapaukset vielä ovat niin kivat, että kun Haddille ei varsinkaan talvisin tukkansa ja karvansa kanssa mene kuin full-kokoiset ohjat, niin niitä ei saa missään vaiheessa liian tiukalle eli niin että joutuisi rullalla menemään koko koni. Kuten kuvistakin näkee niin ohjat lerpsuttaa ja me käytetään niitä Haddilla ihan juurikin vain ryöstämisen estämiseksi.

Btw pakko sanoa että ärsyttää, tavarani lähtevät kävelemään tallilla. Kolmipalakuolaimet ovat kadonneet,ja thiedeman-ohjatkin olivat oman aikansa karussa kunnes löytyvät Raipe-orin suitsinaulasta. Harjakivikin otettiin, mutta ihme kyllä parin viikon päästä myöskin palautettiin... :---D Ja sinä mokoma ryökäle joka pöllit islantilaisohjat ja -suitset, jos luet tämän etkä siltikään palauta niin teen siusta omin käsin valjasnahkaa! >8( Ratsastuskoululla nähtävästi kaikki pitää nimmaroida ettei katoaisi... Ikävöin myöskin kaikkia kadonneita harjoja, kaviokoukkuja, kaviosuteja, päitsiä, naruja ja kuivatushuopia. Kleptomaanejako täällä liikkuu? :O

Mutta niihin kuviin. Onnistuin sitten jotenkin kummasti valitsemaan juuri niitä kuvia joissa Miia juuri ajaa Haddia joko eteenpäin tai sitten on muuten hassusti, bad me. :--D Miia on siis oikeasti todella hyvä ratsastamaan, ainakin hän saa Haddin paremmin kuulolle kuin meikäläinen -ja siksi olenkin niin kovin iloinen että hän jaksaa temuta Haddin kanssa nyt puolestani. Jos meinaan totta puhutaan, niin jos mie liikuttelisin sellaista hevosta kuin Haddi niin miulla olisi jo mennyt pinna, sanoisin omistajalle että pidäppä riehujasi mä kaipaan rauhallista hevosta. :D Mutta en mie silti ikinä voisi Haddista luopua kun se oma on, olen luvannut että se saa meiltä loppuelämänsä kodin ja sen se myös tulee saamaan. Toinen on vain suuri persoona. 8)

...Kuviin. :D"Käytä sitä persettä rrrrrrrrrrrrrrr!"

3 kommenttia:

  1. Just tosta syystä en jättäisi omaisuuttani yleisille paikoille, ainakaan ilman nimmarointia :I Kleptomaanit rassaa.

  1. Tässä tapauksessa pakko kysyä että mihinköhän sitten ne tavarat siellä tallilla pistäisi kun on julkinen tallikin. ;) Ei kaikkea voi lukittuun kaappiin pistää. Ennemmin pöllijöitä pataan.

  1. Näytänpäs miä vammaselta noissa kuvissa :D

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)