Crasscorners Grand Buck Merlot

Niin, se uusi asukas jonka muuttaminen meille on nyt varmistunut: saanko esitellä amerikkalaisen miniatyyriherran Grasscorners Grand Buck Merlotin eli tutummin vain Merlotin. :> Minimies on tuotu jenkeistä 2010 ja tullut Ruotsin kautta Suomeen, ollen nyt siis 3-vuotias. Merlot tulee seurahevosen lisäksi tänne myöskin opettelemaan ohjasajoa ja kärryttelyä ja kaikenlaisiin maastakäsittelyaktiviteetteihin, joten ohjelmaa myöskin tämän ruunivoikon, huiman 81-senttisen otuksen kanssa tulee löytymään.

Merlot saapuu Haddin seuraksi joko seuraavana viikonloppuna tai sitten hieman myöhemmin. Vuosi sitten en olisi uskonut jos joku olisi sanonut että syksyllä 2013 meidän pihassa on myös miniatyyri, mutta niin vain olen vietävissä ja minit vain jotenkin valtasi sydämen.... Onneksi syyskuussa täälläpäin on miniatyyrinäyttelytkin, joten pääsen mineilemään sydämeni kyllyydestä!11 kommenttia:

 1. Voi luoja, hoitoponini on vain vähän (11cm) isompi, ja se on kuitenkin raveissa kilpaillut shetlanninponi... :D Tämä on varmasti todella suloinen pikkuotus!

 1. Tiesin heti kun kyykistyin laitumelle Merlotin uteliaan puolen tutkittavaksi että juu, kyllä tämä vain meidän kaveriksi tulee. :D Ihan mahtavalta persoonalta vaikuttaa.

 1. Vau, onpa supersöpö otus. Missä päin nuo näyttelyt pidetään, heti heräsi kiinnostua nähdä enemmän miniponeja (:

 1. Koitin harrastaa raivokasta googlettelua, mutta tulokset jäi köyhiksi. Missä ja milloin on miniponinäyttelyt, mäkin haluun!!

 1. Mielettömän sulonen!

 1. Shettiksiin kun on tottunut, niin tuo tuntui ihan superpieneltä kun on kumminkin mittakaavoiltaan hevonen eikä poni — en olisi uskonut että millään otuksella voi olla niin pieniä korvia ja kavioita kuin tuolla!

 1. 28. syyskuuta Mikkelissä Niemenpellon Tallilla, alkavat klo 10:00 8) Näyttelyiltä löytyy myös fb-sivu, http://www.facebook.com/events/148239448695387/

 1. Tuohon Mirsan kommenttiin jo laitoinkin infoa, eli 28. syyskuuta Mikkelissä Niemenpellon Tallilla. :> Näyttelyistä löytyy luokkia myös miniaaseille, joten cute overload on syyskuun lopulla selvästi luvassa.... :DD

 1. Loistavaa, mä taidan ilmestyä paikalle kameraa lenkkeilyttään!

 1. Tuu sit hihasta nykäisemään jos törmätään! :)

 1. Ihana nähdä Merlotista kuvia pitkästä aikaa! :) Merlot on muuten syntynyt Ruotsissa ja tuli maitovarsana meille. Se on ehti silti Ruotsissa käydä emän vierellä yhdet näyttelyt joissa valittiin orivarsojen parhaaksi ;)

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)