Iskussa inttiin!Voin todeta että minulla on huono kunto. Estetunti tällä helteellä oli sopiva maahanpalautus siitä että nyt hei reeniä reeniä! Minulla olisi nimittäin nyt uusi mahdollisuus päästä inttiin (aiemminhan tylysti olisivat B-mieheksi pistäneet kun polvi pilasi kaiken, mutta halusin kuntouttaa polveani jotta pääsisin ihan kunnolla rääkättäväksi), joten siinäkin olisi oikein hyvä motiivi alkaa nyt treenaamaan. Onneksi on iskussa inttiin-kamppanja, jonka mukana pääsee ilmaiseksi treenaamaan salille inttiä varten. Jos nyt lääkäri ei vain tyrmää minua... Olen ehkä outo, mutta haluan työntää itseäni äärirajoille ja todistaa etten ole sellainen vässykkä mitä ihmiset helposti tämmöisestä hernekepistä, taidetta ja hevosia harrastavasta pojasta voisi olettaa. Venyn suuriin suorituksiin kun on vain tarpeeksi hyvä motiivi.

Esimerkkinä olen pykännyt oman kentän puuaitaa nyt yksin pystyyn, ja ne jotka ovat jämerää puuaitaa olleet rakentamassa niin tietävät että se on ihan oma hommansa. Kaiken sen lisäksi olen kerännyt varmaan jo miljoonasatatuhatta kiloa kiviä pois pohjustuksesta sekä repinyt saman verran timoteitä pois. En tiedä miksi olen yksin tuota aitaa tehnyt, nyt sentäs järki sanoi että voisin pyytää poikkilautojen naulatessa jotakuta kannattelemaan lautoja, ei tässä nyt ihan suo, kuokka ja Eetu-meiningillä tartte mennä. :""D (Iskin kuokalla muuten itseäni jalkaan. Ja korvaan. Älkää edes kysykö.)

Se on hyvä aina kotona mennä länkkärillä ja sitten kerran viikkoon mennä enkkutyyliin vääntelemään, niin huomaan kyllä usein olevani aivan hukassa ohjien, tuntuman ja istunnan kanssa. :D Ehkä voisin kotona harkita oikeasti sitä enkkupuoltakin harjoitella, nyt kun Haddin ja meikän meno on koostunut lähinnä maastopulsuilusta, ajamisesta tai trail-harjoituksista.


Pakollinen perseheru ;O
Enhän mä _ikinä_ väsy, saatika jää jälkeen hypyissä, mitä sä oikein kuvittelit. :-----D 
...Tosin tilasin Haddille virosta länkkäripenkin, eli jos se sopii niin en viitsi valehdella että jaksaisin kotona innostua muusta kuin entistä enemmin trailista. Hehe, sori!

2 kommenttia:

  1. Haha repesin totaalisesti ku aloin miettimään miten joku voi iskeä itteä kuokalla korvaan. :'D

    Et muuten oo vastannu ton "Uusi poni, karkaava poni ja kaivattu poni" -postauksen kommentteihin! Nimim. itekki siellä oottelen jonkunlaista vastausta :O :)

  1. Mun pitää vielä harjoitella tätä maajusseilua... :D

    Oho kappas, olen tainnut vain käydä hyväksymässä kommentit ja jäänyt sitten sille tielleen. Käynpäs nyt katsomassa. :)

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)