Suuri luonne pienessä paketissa

Tänäaamuna saapui hurmaava herra Merlot meille. Nukuin lahjakkaasti pommiin ja heräsin puheluun "ollaan nyt tässä pihassa". :D 


Hyvin tuntui pikkumies joukkoon sopeutuvan, Haddi on ollut niin pahasti ulkosiiderinä Sintsin ja Sandran muhiessa vain keskenään että otti uuden ystävän heti vastaan rapsuttelemalla. Sintsi oli kamalan mustis Sandrasta eikä antanut Merlotin kunnolla edes tutustua siihen. :( Sintsi otti muutenkin ilon irti harvinaisesta tilaisuudessa kiusata itseään pienempää, mutta onneksi Haddi oli ystävä ja tuli väliin jos shettis oikein kovasti tuntui uutta tulokasta härkkivän. 
En tietenkään saanut alun hurjasta rallittelusta kuvia kun en tajunnut ottaa kameraa, ja tietenkin rallit oli jo ohi kun sen tajusin hakea. :V Haddi ei alkuun tuntunut edes tajuavan että laumaan oli tullut uusi jäsen, se vain söi ja mulkoili ponskeja pahasti  kun rälläsivät siinä ympärillä — "menkää kersat muualle prkl mää syön nyt". Sitten se tuntui vihdoinkin älyävän että joukossa oli yksi ylimääräinen, 5 minuuttia muita myöhemmin... :D Haddi tykästyi heti uuteen ystäväänsä, mikä onkin hyvä kun Sandra ja Sintsi tästä pian lähteekin oman omistajansa luokse. Lauman suurin ja pienin jäävät kaveeraamaan keskenään. :)
Kuvat kertovat lisää.Osasi Merlot välillä antaa onneksi öykkäriponille takaisinkin!


Yhden, ja vain yhden kerran sai tutustua Sandraan, totta kai Sintsin valvovan tiukan silmän alla...Kokoero ei uusia bestiksiä haittaa. :)3 kommenttia:

  1. Voi vitsi miten söpö tapaus tämä Merlot :)

  1. Maailman suloisin, semmoinen pikkuinen mini-me. :D

  1. Eikä, minäkin tahdon tuollaisen hurmurin! :D

Lähetä kommentti

Ruusut, risut, kysymykset ja randomiudet otetaan kaikki vastaan kunhan asiallisina pysytään. :)